Asi s pracovním harmonogramem. Dobře se tam pracovalo, i když to někdy bylo dost náročné.
S kolektivem. Tváří se jak jsou všichni velcí kamarádi a za zády Vás neskutečně pomlouvají. Nejdříve vaši práci odsuzují, pak jsou chvíli spokojení, ale jakmile člověk udělá jednu blbost, tak člověka soudí nemilým způsobem (pomluvami). Ze začátku se mi tam pracovalo dobře, ale pak to byla hrůza. Jsem ráda, že už tam nejsem, i když klienti byli někteří moc fajn. :)
Pracovní flexibilitu a volnost při řešení svěřených úkolů.
Moje práce je různorodá, takže mě i po těch letech pořád baví a občas ještě překvapí.
Jsme dobrý kolektiv a můžeme se na debw navzájem spolehnout.
Nadřízení nás vždy vyslechnou
Na své pozici nemám nic s čím bych byla vysloveně nespokojená.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?