Jak by mi to sedlo ve společnosti Kongresové centrum Praha, a.s.?
Různorodá práce
Dobrá dostupnost (auto, MHD)
Žádná dlouhodobá strategie / koncepce společnosti
Velmi nízká úroveň mezd napříč společností
Management postrádá základní znalosti (řízení a motivace zaměstnanců, roční plán činností, nedodržování hierarchie
Inovace (dnes běžné standardy) nejsou vítány
Značné množství zaměstnanců, kteří nepracují (tzn. efektivita činí asi 10%)
Pravdu má ten, kdo má lepší konexe
Každé oddělení "hraje" výhradně za sebe
Střet generací
Upřednostňování osobních zájmů, vybraných jedinců
Dvojí metr. Někteří pravidla dodržovat nemusí, ohání se známostí ve vedení KCP a pravidla tak nedodržují a navíc se chovají arogantně a nadřazeně.
Chaotické zadávání činností směrem od vedení k podřízeným.
Možnost vyjádřit svůj názor / nápad.
Flexibilita pracovního úvazku, pracovní doby, možnost občasného home office
Příležitosti dalšího vzdělávání (AJ, IT)
Nehodnotím to nyní lidsky, ale profesně - na můj vkus tu není nastavena funkční obchodní strategie. Z toho co jsem vypozorovala, tak ke klientům se sice přistupuje se snahou, ale mnohdy absolutně neobchodně...a neklientsky:-(
nejsou nastaveny kontrolní procesy, ani account management a práce s klienty. Pro mě je toto částečně výzva, ale někdy je to dost demotivující faktor.
Zaujala / nezaujala vás firma Kongresové centrum Praha, a.s.?