Axians ICT CZ, s.r.o image

Axians ICT CZ, s.r.o

IT infrastruktura a komplexní služby pro digitalizaci

neformální přátelské prostředí možnost home office
u některých týmů monotónní práce - řešení ticketů a spousta callů dlouhodobá nejistota - nikdy nevíte, jestli se váš tým nezruší a nepřesune do Indie odměňování není navázáno na výkon, ale co si vyjdenáte na začátku
Napsáno:listopad 2021

Management si na nic nehraje, nestojí vám za zadkem, je obecně profesionálnější než jinde a v komunikaci je přímý. Mezi kolegy panuje přátelská atmosféra a můžete se na ně spolehnout. Do kanceláře je příjemné chodit a dá se skvělě skloubit práce se životem.
Bonusy za moc nestojí
Napsáno:listopad 2021

pohodová atmosféra, příjemní kolegové i šéfové, hezké vzdušné kanceláře (open space), dobré kafe, různé společné aktivity
dost zbytečných online meetingů (některé týmy nejspíš jen telefonují), odměňování by mohlo být spravedlivější a transparentnější (ale prý se chystá změna)
Napsáno:listopad 2021

Axians rozhodne muze nabidnout velkou flexibilitu. Jeste do nej nepronikly uplne chapadla "korporatismu" v plne mire, samozrejme ze je to dano i tim ze minimalne v Ceske republice se radi mezi mensi stredni firmy. Ale rozhodne od domluvy HO, pres nejake puluvazky na materske a nebo treninky neni velky problem se dohodnout. V ramci firmy ( je to opet dano spise velikosti ) vladne prijemna pratelska atmosfera, kde se vetsina firmy zna navzajem, minimalne od videni. Ale vzhledem k tomu ze se firma snazi poradat ruzne akce ( spolecne behy, splavovani Vltavy a nebo i nejake vecirky ) tak si nemyslim ze tento trend jen tak upadne. A konecne firma ve ktere je kafe zadarmo! <3 blbost ale potesi
Stejne tak jako prace v male firme nese klady, tak ma i zapory. Ackoli jde uznat ze se firma snazi, tak jsou situace kdy nemate uplne ty jistoty s pozici. Ale znovu, firma opravdu bojuje za vas nadstandardne temer vzdy. Ale to je realita mensi firmy a je to zkratka tak ze vse ma nejakou svou dan. Tez by se dalo polemizovat obcas nad komunikaci - obcas firma vystreli nejake info jako blesk z cisteho nebe jen tak a ne nutne male zmeny. Coz by se dalo ocekavat prave u nejakych obrich korporatnich kultur a chapu ze nektere informace jsou strategicke. Ale nekdy nejake ohlasky znenadale mohou vyvolat pozdvizene oboci ze proc se oznamuji az v moment kdy prichazeji v platnost.
Napsáno:listopad 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Axians ICT CZ, s.r.o?
Fajn kolektiv, mezinárodní prostředí, možnost školení
Hlavním zákazníkem je mezinárodní korporát, kde dost byrokracie. Mzda, kterou si dohodnete při nástupu, se vám jen tak nezvýší (nevyvíjí se s vašimi schopnostmi). Open space kanceláře nemusí vyhovovat každému.
Napsáno:listopad 2021

V podstate je to rodinny korporat :D Da se na vsem domluvit, zkoubit rodinny zivot a praci. Chybi neco v officu? Staci rict a vse se doobjedna :) Spoluprace v timu je skvela.
Pravidelne kazdorocni zvysovani platu - aslespon na dorovnani inflace. Ale je to v planu, tak snad za rok :)
Napsáno:listopad 2021

přátelský přístup žádný dress code
platy to může být lepší ne všichni mají nějakou rovnost
Napsáno:listopad 2021

I am very happy with my manager who has been working in the company for ages (7 years I believe) - due to his long experience with the company (its ups and downs), his knowledge of our customer and his personnel skills he is great leader. When its been a bit "rough" and I had my doubts, I stayed motivated mainly because I saw him fighting for my team, I know he "lives for the job" and I can fully trust him. I appreciate not only him, but also my teammates. We have very friendly work environment and I enjoy to work here.
Napsáno:listopad 2021

It always helps to count on a great manager, both on human and professional side. Basically no bureaucracy when it comes to admin stuff is a positive note. The same goes for the freedom to choose the place of work(home/office).
Any performance bonus towards the end of the year wouldn't do any harm, that's for sure :)
Napsáno:listopad 2021

Najviac oceňujem skvelý kolektív. Keď človek príde z korporátu kde je až príliš veľa luďí a tými fungujú viac menej izolovane, je príjemné mať zrazu možnosť poznať všetkých kolegov. Tomu pomáhajú aj každomesačné raňajky a rôzne eventy. Je fajn, že sa môžeme vyjadriť otvorene k čomukoľvek, aj šéfovia sú len ľudia. Momentálne testujeme dog-friendly office a každý deň máme v kuchyni čerstvé ovocie.
Nie je zavedené plošné každoročné zdvíhanie platov čo pri momentálnej inflácii nepoteší.
Napsáno:listopad 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Axians ICT CZ, s.r.o?