Zaměstnání jsem měla vícero, ale tohle je nelepší! :) Nejde jen o to přijít a udělat co se mi řekne, ale přijít, být si vědom své práce a dělat ji co nejlíp to jde. Ten, kdo nechce skutečně odvádět doboru práci tu nemá šanci vydržet a to mi přijde fakt super. Další věc je to, že mi práce poskytuje spoustu možností se rozvíjet i jako člověk, zlepšovat se v běžném osobním i profesním životě. Jako nejlepší věc vnímám asi to, že pokud něčemu nerozumím, stane se mi nějaký problém - vždycky se mám na koho obrátit a je tu někdo, kdo mi pomůže to zvládnout, poradí mi, ukáže lepší způsob, nemusím se bát sdělovat připomínky a problémy. Hlavní je to, že se člověk ze svých chyb má šanci poučit, dostane další šanci, dostane radu a podporu a má šanci to napravit a zlepšit do příště - ale musí opravdu ze srdce chtít se zlepšit. Toho si cením opravdu hodně. Další - s kolegy si rozumíme, jsme na jedné "lodi", problémy se řeší pozitivním způsobem a každý se snaží najít to nejlepší řešení a navzájem se podpoŕujeme a pomáháme si.
těžko říct, spíše ne, protože pokud se mi něco ve firmě nezdá, nebo nelíbí, nebo mi to nevyhovuje, tak mám prostor se vyjádřit a nějak to vyřešit, buď o tom prostě dám vědět vedení, nebo tomu člověku konkrétně - konstruktivní kritika se přijímá bez problémů
Zaujala / nezaujala vás firma Perfect World s.r.o.?
U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?