Dateio s.r.o. image

Flexibilita, kolektiv, variabilita
Napsáno:září 2022

Super kolektiv Perspektivna praca Vyborny work/life balans
Napsáno:leden 2020

Jsem tu spokojená a nic bych neměnila :)
Napsáno:červen 2018

V době prudkého růstu firmy byla atmosféra uvolněnější a práce lépe rozdělená mezi dostatek zaměstnanců
Po zpomalení růstu se vše obrátilo naruby: - nárůst práce a kompetencí s minimálním či dokonce žádným přidáním platu - plat sám o sobě je nedostatečný a klidně i o několik desítek procent nižší než na stejné pozici v jiné firmě - nedostatečná prioritizace a nerealistická očekávání ze strany vedení - vedení nemá žádnou sebereflexi a nedokáže akceptovat negativní feedback - nulová podpora a rozvoj zaměstnanců, včetně těch nově příchozích - spoustu team leadů je opravdu nekompetentních nebo toxických, vedení firmy feedback dlouhodobě ignoruje a nijak se nesnaží team leady korigovat - firemní kultura spočívá jen v "image" a nikoli ve funkčnosti a udržitelnosti pracovního prostředí. Ale hlavně že při nástupu dostanete mikinu s logem firmy! Ta vás jistě zahřeje, až vyhoříte :))

Pružnou pracovní dobu
Firma poskytuje opravdu pružnou pracovní dobu, kterou lze domluvit s teamem. Je běžné si i v půlce dne odskočit zacvičit do města třeba a dodělat práci později. Vždy s ohledem na termíny schůzek samozřejmě
Děkujeme ti za zpětnou vazbu a mrzí nás, že sis z Dateio odnesl/a tak špatný dojem. Některé z těchto témat vnímáme a víme, že tu máme velký prostor ke zlepšení. Naším cílem rozhodně není stavět firemní kulturu jen na hezkém dojmu a mikinách – pokud to tak někdo vnímá, je to pro nás signál, že je třeba se nad tím zamyslet. A i když se takové komentáře nečtou dobře, podobná zpětná vazba je pro nás důležitá. Děkujeme a přejeme, ať se ti daří.
Napsáno:květen 2025
Jak by mi to sedlo ve společnosti Dateio s.r.o.?

U této firmy máme ještě 15 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Dateio s.r.o.?