Jako obchodník oceňuji flexibilní pracovní dobu, možnost práce z domova a terénu, podporu týmu, ostatních oddělení i top managmentu. Na vedoucích pozicích tu pracují lidé se srdcem na pravém místě. Jsem rád, že jsem tu našek skvělé kolegy a přátelé.
V některých případech bych ocenil méně start-up vibez a větší systematičnost.
Skvělí kolegové, teambuildingy, uvolněné prostředí
V rámci týmu vynikající spolupráce a podpora
Rozmanitá práce
Pro juniory vhodné místo, kde se rychle naučit novým věcem (potom bohužel odejít za mnohem lepší mzdou)
Vedení není ochotné přijímat zpětnou vazbu, v případě sporů mezi týmy situaci spíše zhoršuje
Někteří manažeři na svou práci očividně nestačí a vedení je ani neproškolí, ani nevymění
Velmi nízké mzdy
Pracovní doba není tak flexibilní, jak se inzeruje, HR kontroluje čas příchodu, v praxi den musí začít mezi 8 a 10 hodinou
Pár super lidí, kteří dokázali podpořit.
Zajímavé eventy.
Bohužel mnohem více bylo mikromanagementu.
"Agile", co ani trochu není agile.
Management nedokáže přijmout negativní zpětnou vazbu a už vůbec s ní jakkoli pracovat.
Někteří jedinci jsou velmi toxičtí, pomlouvají, ale nejsou schopni předat strukturovanou zpětnou vazbu s cílenou radou, jak by šlo problém řešit.
Náročné úkoly
Jsou zde náročné úkoly a často i bez supportu a vhodných nástrojů.
Pružná pracovní doba, když potřebujeme s týmem něco změnit nebo upravit, tak to jde rychle a není problém. Je vidět, že vedení hledá způsoby, jak nám zpříjemnit práci a atmosféru.
Abychom mohli růst rychle, potřebovali bychom k tomu více lidí. Ale na tom se pracuje :)
Skvělá atmosféra v kancelářích, nikdo se nad nikoho nepovyšuje, přátelské vedení, které umí ocenit a pochválit. Zároveň oceňuji flexibilitu a možnost home office - není důležité sedět v kanceláři od 9-5, ale mít hotovou práci :)
Skvělý kolektiv, vedení s kýmkoli jedná jako se sobě rovným, důležitější než být v office od 8 do 5 je mít hotovou práci, každého názor má stejnou váhu a je mu daný prostor
Jsme start-up = pořád vymyslíme něco nového = pořád je hodně práce :)