+ flexibilní pracovní doba
+ spolupráce s kolegy
+ poloha pracoviště
+ jednání a přístup přímého nadřízeného
- nekompetentní vedení firmy doplňované přikyvovači bez kritického myšlení a nejlépe se zkušenostmi úplně mimo IT obor
- masivní fluktuace zaměstnanců
- strategie neodpovídající reálné situaci na trhu
- malování vzdušných zámků
- všeobecná apatie k prezentovaným průběžným výsledkům
- HR bez zájmu o řadové zaměstnance a atmosféru uvnitř firmy
- benefity i mzdy v SaaS/IT sektoru by zde potřebovaly reality check s 21. stoletím
- zbavování se schopných managerů, následný odchod klíčových řadových zaměstnanců
Velice oceňuji, že se dá na všem domluvit a že je možnost pracovat z HO, když je potřeba.
Mám zde spoustu zkušených kolegů od kterých se mohu učit a posunovat se dále.
- dress code nie je žiadny
- tykáme si všetci
- v rámci mítingov máme vo svojich prezentáciách vtipné obrázky, hlášky z filmov a iné drobnosti, čo vytvárajú fajn náladu
- teambuildingy a kamarátska atmosféra
- v korporátoch býva pózovanie, donášanie jeden na druhého + stres z plánov
- v GRiTe žiaden stres nie je :-)
..fakt, bez stresu :-)
Rozmanitou práci
- ponúkame technologické riešenia automatizovaného spracovania dokumentov, kde majú klienti rôzne požiadavky
- je tu kľúčové pochopiť, čo zákazník očakáva a cez vysvetlenie procesov si získať jeho dôveru a následne ho sprevádzať zmenami, ktoré prinášajú naše riešenia
- niektorí zákazníci poznajú technické procesy a väčšina je úúplne stratená :o)
- treba prispôsobiť komunikáciu so zákazníkmi, miere ich znalostí a tak sa dajú vytvoriť silné partnerstvá založené na dôvere :-)
Nejvíce si cením toho, že jsme otevřená firma, kde je prostor pro názory a nápady a přitom se můžete spolehnout, že nenecháme ve štychu sebe navzájem ani zákazníka.