Lasak je zcela jedinečná česká inovativní společnost. Člověk zde pracuje na produktu, který pomáhá lidem z celého světa. Kromě mzdy zde člověk dostane mnoho benefitů. Pracuje se v moderním prostředí a s nejnovějšími technologiemi. Kolektiv je zde přátelský.
Největší spokojenost je v mém případě s pracovním prostředím a pracovním kolektivem. :)
Atmosféra ve firmě je velmi přátelská a nesetkala jsem se nikdy s neochotou ze strany kolegů nebo nadřízených.
Co se týká benefitů, tak mimo ty běžné typu stravenky, se mi velmi zamlouvá, že mnoho z nich je zaměřeno na tmelení kolektivu (firemní snídaně, sportovní trénink,...) – vytváří to opravdu přátelské prostředí ve firmě.
V mém případě nemůže být o nejspokojenosti řeč.
Mám opravdu velkou výhodu v tom, že s nadřízenou mohu diskutovat vše, s čím nejsem spokojena – a to narovinu. Prozatím jsme společně diskutovaly pouze drobnosti, ale věřím, že kdyby se vyskytlo něco závažného, vyřešily bychom to k oboustranné spokojenosti.