ASSA ABLOY Opening Solutions CZ s.r.o.

Výroba zámků a kování

Dobré zázemí firmy
Jednání s lidmi ze strany nadřízeného
Napsáno:březen 2023

Nestereotypni prostredi Moznost vlastni realizace
Nulovy profesionalni rozvoj Neduvera Obrovske mnozstvi byrokraticke prace bez pridane hodnoty nebo takove o kterou se s jistotou dal nikdo nezajima. Chybejici integrace pobocek Chybejici obchodni strategie a jednoznacny smer Chybejici smysl cele prace
Napsáno:leden 2020

Příjemné je finanční ohodnocení.
Špatná firemní interní komunikace, zastaralý ERP systém.
Napsáno:říjen 2019

Benefity běžné, jinak nic pozitivního.
Nespokojenost- ta je maximální. Nejhorší zaměstnavatel v mé pracovní kariéře.
Napsáno:listopad 2018

Ať přemýšlím sebevíc, moc mě toho nenapadá.. Určitě je tam pár dobrých spolupracovníků. Benefity jsou srovnatelné s okolními firmami. Jako plus bych dal, že se nestřílí pokud přijdete do práce později. O to dýl zůstanete, když je potřeba...
Po mnoha letech v této firmě jsem se dočkala jen zklamání. Žádost o přidání po jedenácti letech byla smetena ze stolu s tim, že se nenechají vydírat výpovědí. Plat jsem měla stejný jako pracovníci, kteří se jen vezli a nemuseli zaroven s výrobu tvořit programy pro CNC. Dvojí metr je tam standard. Záleží na tom jak se těm kamarádům, co si navzájem pomohli nahoru zalíbíte. A hlavně panu řediteli,, světa"... Neustálý problém s parkováním. Jediné co mě tam drželo tak dlouho, bylo pár fajn kamarádů. Neustálý stres, ze mě skoro udělal trosku, a když vidí že už jste vyhořelí, tak se s vámi rádi rozloučí. Kdo by nebyl, kariérní postup, nebo rotace pracovišť neexistuje. Pokud začnete ve výrobě, skončíte na 99% ve výrobě i když jste schopní... Bohužel assa podle mě nemá co nabídnout ve srovnání s mnoha firmami v okolí... Jediný kdo si tam vydělá pěkné penize jsou lidé v nepřetržitém provozu. Takže pokud do fabu, tak na 12ky...
Napsáno:prosinec 2018

Většina kolegů je normálních a dá se s nimi rozumně domluvit. Někteří i mile překvapí a dodají sil do dalších dnů ;-)
sliby a med kolem pusy od managementu... rozhodně se vyplatí si vše 3x nechat podepsat a vysvětlit... zejména pozor na znění smlouvy. Na spoustu věcí vás firma neupozorní a je to jako pěst na oko. Na pohovoru se chovají jako naprosto korektní, ale to by vám sdělili všechny body a neodpovídali neurčitě. To jsem měl hned zvětřit. Firemní benefity = 0!
Napsáno:říjen 2018

Ničeho
Vedení firmy

Protože ve firmě Assa Abloy se vyznává heslo” Kdo nic neumí, má se nejlíp.
Napsáno:srpen 2018

Profesionalita.Slušné vystupování,
Zázemí a platové ohodnocení.
Napsáno:leden 2018

Zapracování perfektní, nevedou za ručičku, člověk musí umět používat hlavu,. Šéfová byla perfektní, vždy pomohla i problémem nikdy nenechala ve štychu svůj tým
Nemám nic
Napsáno:červen 2025

Kolektiv, prostor pro nové nápady, podpora managementu, možnost říci otevřeně svůj názor, ocenění snahy a práce, pracovní prostředí a podmínky.
Napsáno:březen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma ASSA ABLOY Opening Solutions CZ s.r.o.?