Vážím si možnosti seberealizace a prostoru na nové nápady, myšlenky a jejich realizaci. Skvělá je dynamičnost firmy. Cením si ve firmě teamových "hráčů".
Možnost částečného úvazku dle mých potřeb, tak abych mohla spojit pracovní i rodinné povinnosti.
Férové platové ohodnocení.
Zajímavé bonusy - delší dovolená, firemní masáže, služební vozidlo a další.
Rozvoj společnosti, vize jejího růstu a stabilní zázemí pro zaměstnance.
Ve společnosti se pracuje dobře. Zaměstnavatel řeší firemní bonusy i férové ohodnocení zaměstnanců. Firemní kolektiv je příjemný a vstřícný. V rámci firemních benefitů je dbáno na možnosti home office a nepřetěžování zaměstnanců pracovní agendou. Za mě toho ke změně moc není. Nyní společně pracujeme na snížení stresu a pracovní zátěže na jednotlivých pozicích.
Nejvíce si cením na panu majiteli otevřenosti, upřímnosti a férového přístupu. Je přísný, ale spravedlivý a člověk ví, co od něj má očekávat. Jsem spokojená a zaměstnavatele bych rozhodně neměnila, ani díky lepším podmínkám.
Více se zaměřit na moderní technologie, využívání webových řešení a oporu v marketingovém specialistovi, zde má společnost značné rezervy.
U této firmy máme ještě 14 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?