Příjemné, přátelské prostředí, zajímavá práce s "normálními" lidmi, velmi dobrý, lidský nadřízený s velkým přehledem v rámci dodavatelského portfolia v našem oboru. Na čem jsme se domluvili u pohovoru, to platí, tedy korektnost lidí, se kterými jsem se setkal v rámci HR, tak i vedení. Našel jsem u firmy přesně to, co jsem hledal a především to, co jsem od takové firmy očekával, tedy jsem spokojený a pevně věřím, že po bližším vzájemném poznání bude i firma s mojí prací spokojená. Jsem přesvědčen, že mám První Chodské co nabídnout a věřím, že se stanu posilou firmy.
Mobilní telefon - je to pomalý vrak, ale na volání ještě poslouží. :)
spolupráce s kolegy, dobrý školící systém, přátelské vztahy se zákazníky a dodavateli
nízké platové ohodnocení s tím spojený těžce dosažitelný prémiový systém, neobnovená výpočetní technika
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, které si velmi ceníme. Sdělené negativní detaily k hodnocení bereme jako téma k diskuzi na správných místech. ;-)
Krásný den.
Rodinný přístup ve firmě, příjemný kolektiv, propracovaný adaptační systém
V některých věcech mírně zastaralé postupy (homeoffice, benefity aj.)
Dobrý den, děkujeme za vyjádření pozitivního vztahu k naší společnosti. Negativní část Vašeho hodnocení bereme jako podnět k další diskuzi. 😉
Krásný den
Firma si zakládá na vztahovosti a nechová se k zaměstnancům jako k pouhé položce na seznamu. Vztahy mezi nadřízenými a podřízenými jsou nadstandartní.
Platové ohodnocení u některých pozic by mohlo být nastaveno lépe. A nedostatek personálu je komplikací pro aktuálně zaměstnané.
Dobrý den, děkujeme za každý podnět a zpětnou vazbu, byť její součástí je i to ne příliš pozitivní hodnocení. Na nutnost rozšíření týmu se snažíme vždy co nejkratším termínu reagovat, bohužel občas to nejde hned - v tomto směru děkujeme za trpělivost ze strany stávajících zaměstnanců.
Krásný den