Lidský a férový přístup kolegů i vedení.
Pohodová atmosféra v rodinné firmě.
Možnost home office.
Výplata pravidelná bez prodlevy.
Prémie za odvedenou práci.
Určitě by se našlo pár drobností, ale aktuálně mě nic zásadního nenapadá.
Neformální pracovní atmosféru
Žádné striktní požadavky na zevnějšek. Pokud používáte hlavu při práci a chováte se slušně, pak zde můžete být sám sebou a zapadnete do kolektivu. Jsme převážně pánský kolektiv, ženy jsou hýčkány a muži spolu vždy nějak vyjdou.
Klidnou práci
Práci si organizuje člověk sám na základě poptávky a požadavků. I tak je ale nutné vyřídit vše v co nejkratším možném termínu neodkladně. Šibeniční termíny prakticky nejsou a vedení Vám také nehází klacky pod nohy, ale podporuje Vás.
Firma ASIO NEW je důkazem, že lze podnikat slušně, odpovědně, lidsky-normálně, ale profesně na vysoké úrovni, s respektem k osobnímu životu každého jednotlivce, společenským potřebám a přírodě.
Přijď to zažít :-)
Jsou věci, které se dají zlepšit, pracuje se na tom. Nic zásadního.
Přátelská atmosféra, možnost pracovat částečně na HO, společné akce, podpora vzdělávání a rozvoje, benefity. Zajímavé portfolio prodávaných produktů, které se inovuje a vyvíjí.
Neformální pracovní atmosféru
Firma si cení samostatných a schopných lidí, kteří zodpovídají za své výsledky a jsou tedy schopni řídit svoji práci. Atmosféra na firmě je přátelská, díky nastaveným parametrům - neformální není asi úplně výstižné.
Zaujala / nezaujala vás firma ASIO NEW, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?