Teammates were nice, helpfull
Opportunity to work from anywhere
The company evolves around a certain group of people and if you are not willing to agree with them 100% and blindly follow them you won’t have a good time. Strong favourism, toxic culture. Communication is not transparent, management will promise you one thing, but do the complete opposite
Bohužel musím sdílet svou negativní zkušenost s touto firmou a apelovat tak na ostatní uchazeče, ať si 2x rozmyslí, než se budou ucházet o místo v této firmě.
Firma se prezentuje jako přátelská ale kolektiv bohužel tak přátelský (až na PÁR světlých výjimek) není. Pomluvy na denní bázi, donášení na vedení, výmysly a intriky, a co s tímto vedení firmy udělá? Nic. Ignoruje to a dělá, že se nic neděje. Skvělý přístup, ideální místo k práci.
Věřím, že v každé firmě se něco najde, toto byl však extrém.
Další věc, která byla opravdu směšná je PŘESNÉ dodržování pracovní doby, omylem se kvůli dopravy zpozdíte o pár minut a je z toho poprask a nesete následky.
Chápu, řád musí byt všude, ale občas to bylo jako za komunistů. Neuškodilo by se vedení trochu uvolnit, pokud si člověk odvádí svou práci dobře, nemá problém zůstat přes čas, je opravdu nutné dostávat pokáráni jako v 1. třídě za 15 min. zpoždění?
Co se týče platu, je to velmi individuální, ale v mém případě mi byla nabídnuta minimální mzdu a ani po určíte odpracované době a snaze vám plat nezvýší. Co má pak zaměstnance motivovat když plat je mizerný, většina spolupracovníků falešných a vedení vás hlídá jako ve věznici.
Samozřejmě, je to na každém, pouze mi přišlo důležité sdílet svou osobní zkušenost a upozornit někoho, kdo by se chtěl do této firmy hlásit, ze firma na velké nedostatky. Na kterých se dá pracovat, firmu však zajímá jen obrat,
Ušetřete si tak čas, energii a přihlaste se jinam, někde kde vás ocení.
V EXPANDO si nejvíc vážím toho, že každý má opravdu prostor přijít s něčím novým a inovativním, procesy se pořád mohou zlepšovat, produkty mohou stále být lepší, a každý má možnost přinést něco nového, inovativního.
Pokud máte chuť něco dělat EXPANDO Vám pomůže formovat Váš talent a využít ho na těch správných místech.
Baví mě, že jsme se rychle přizpůsobili tomu CORONA nesmyslu. Home office není problém. Prostě mezi námi panuje důvěra, že si každý odvede práci, kterou má - a funguje to. Některé dny u toho sedím holt déle a jindy mám hotovo po obědě! Baví mě také, že se v kanceláři nikdy nenudíme - máme super kolegy a případně gril na terásce, který není problém použít. A pivo po práci? No problem 😉
S čím nejsem spokojená? To je těžká otázka... Snad jediné, co mě napadá, tak si myslím, že se do kanceláře po COVIDU nebudeme vejít, až se tam všichni sejdeme :D
Nojono.. noví kolegové přibývají každý měsíc 😉
Flexibilní pracovní doba, skvělé pracovní prostředí (přátelské, uvolněné, dog friendly, míchání koktejlů v pracovní době...), vstřícný kolektiv a šéf :)
V budoucnu bych ocenila možnost pracovat z domova, protože až mi začne škola, tak bych mohla pracovat třeba i večer, ale zatím 100% bez výhrad
Zaujala / nezaujala vás firma EXPANDO global s.r.o.?