Byly jsme startup když nám to vyhovovalo, ale taky korporace když to příšlo vhod. Tj. chyběl jasný dlouhodobý cíl a toho se držet - nebýt totální oportunista.
management firmy - totálně bez zkušeností
filozofie firmy, která buď s cela chybí a nebo je hodně povrchová (.... "kašlu na dohodnuté spolupráce, už to nepotřebujeme")
velký tlak na všechny (styl řízení firmy, nedefinované procesy, odpovědnost)
Výborný kolektiv, co se týče kolegů.
Benevolentní pracovní doba - dá se velice dobře skloubit se studiem, doktory, ...
Podrazy ze strany managementu. Co slíbí, s následným odůvodněním nesplní. Ppuze strojvedoucí mají důchodové pojištění placené firmou jako jediní ve firmě! Pokud nejste na straně hlavního vedoucího strojvedoucích, neexistuje budoucnost ve firmě ani posun. Bonusy k výplatám se nevyplácí, maximálně před Vánoci. Pokud vás přesunou na jinou pozici s příslibem zlepšení mzdy, následně se tak nestane, protože byste "dostávali více než vaši předchozí kolegové". Každý rok firma bojuje s auditem a s čísly se hýbe, jak jen to jde.
Práci v týmu mladých lidí
Časem zjistíte, že vás jinde ocení i za dvojnásobek a více. Proto je toto jen přechodné pro mladé bez zkušeností a při škole