QUAENTAS s.r.o.

Pomocné činnosti související s peněžnictvím či pojišťovnictvím

Nejvíce jsem spokojená a kolektivem, který ve firmě máme. Není tu nuda, ale i z pracovního hlediska si tu všichni rozumíme.
V každé firmě je co zlepšovat, máme zde občas firemní akce, kde si můžeme odpočinout a upustit od každodenní rutiny, takže za mě určitě více takových akcí :)

Práci v týmu mladých lidí
Jsou zde mladí lidé, kteří se chtějí někam posunout, jsou ambiciózní a mladý a zábavný kolektiv je vždy lepší.

Řád a pravidla
Lidi se zde naučí disciplíně, která je potřeba jak v práci tak v životě.
Napsáno:červen 2020

Super kolektiv, práce není jednotvárná a navíc je tu mnoho příležitostí na firemní akce.
Napsáno:červen 2020

Přátelský kolektiv, benefity, firemní akce..
občerstvení na pracovišti
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2020

Na čem se dohodnu se zaměstnavatelem, to platí. Skvělé firemní benefity. Skvělý kolektiv.
Ne
Napsáno:červen 2020

V této firmě pracuji již delší dobu a v celkovém výsledku si nemám na co stěžovat. Skvělý přátelský kolektiv, pevně dané podmínky práce a od výsledků odvíjené osobní ohodnocení. Kdykoliv jsem cokoliv potřebovala, na všem se dalo domluvit a díky tomuto zaměstnání získávám spoustu užitečných zkušeností z oblasti komunikace, marketingu a obchodu. Za celou dobu svého působení mě prakticky nenapadlo sem napsat bližší hodnocení, jelikož si lidi daleko raději stěžují, než aby pochválili. A toto mě mrzí. Spousta negativních komentářů zde dle mého úsudku pramení od lidí, kteří v tomto odvětví neuspěli, měli problém se sebezdokonalováním a proto vše svádí na zaměstnavatele. Ano - jsou zde pevně daná pravidla Ano - snaží se tu z lidí vytvářet samostatné fungující jednotky schopné si za pár let klidně vést vlastní podnikání díky zkušenostem a ne lidi schované ve své komfortní zóně a doživotně pracovat " od - do - za " a Ano - někdy Vás to stojí víc času, víc energie a víc píle, než v kdejaké klidnější práci na recepci apod...Pokud se některým článkům nelíbí tyto požadavky, většinou hledá chyby jinde, než u sebe. Já sama za sebe mohu říct, že tato práce je více než vhodná pro lidi, kteří chtějí v životě něco mít, nekým být a nebojí se pro to i něco udělat, než aby o tom jenom mluvili. Takových je bohužel malé %.
V tomto zaměstnání bych vyložene nevytkla asi nic ale samozřejmě se dá vždy něco vylepšovat. Pro nové tváře mohou být začátky těžší pokud nemáte zkušenosti z oboru ale pokud konkrétní uchazeč zvládně první měsíc dva, než se kompletně zaučí, je ochotný se učit novým věcem, poté přichází ovoce.

Možnost kariérního postupu
Jelikož je zde pro všechny zvolen stejný přístup a pravidla. Uspějí tu jen ti nejlepší a kdo se rád učí novým věcem, nebojí se pracovat a plní výsledky, je tu možný kariérní růst do několika měsíců a ne let, jak to bývá všude jinde. Zkrátka záleží na tom, jak jste dobrý a ne na tom, s kým se znáte a kolik let sedíte na svém místě.
Napsáno:březen 2020

Kolektiv kolegů
Nadřízení, Firemní historie, způsob práce,
Napsáno:listopad 2019

S kolegy. Náplň práce neodpovídá tomu co slibovali na pohovoru. Člověk plní práci callcentra nikoli asistenta. Je to pouhé vnucování investic podnikatelům. Pouze díky kolegům byla práce zábavnější.
Absolutní opak toho co se slibuje na pohovoru. Člověk prodává investice po telefonu cizím lidem. Každý den telefonáty musíte otravovat podnikatele aby s vámi investovali. Celý den voláte a opakujte ty samé věci. Je to jako práce v callcentru. Nikoli pozice asistent/asistentka manažera.
Napsáno:březen 2019

U této firmy máme ještě 23 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma QUAENTAS s.r.o.?