Opravdu získáte hodně praxe z provozu. Naučíte se spoustu nových věcí, které musíte nad rámec své pozice vykonávat, což není až tak na škodu. Firma má benefit plus program dle počtu odpracovaných let, řádově od 10.000 - 25.000 / ročně, permanentky do bazénu v Ml. Bol., pořádá dny otevřených dveří a předvánoční večírky. V minulosti byly i zábavné teambuildingy.
Vše je jak kdyby firma začala vyrábět včera a vše se dolaďuje, stanovuje a dopracovává. Práce vám zabere veškerý čas nebudete mít čas na nic jiného ani na rodinu. Budete v práci nad rámec své pracovní doby a není čas si vybrat tuto dopracovanou dobu jindy. I když jste na dovolené máte povinnost být na telefonu, mailu. Stále jste jednou nohou ve firmě i když tam vlastně nejste. Vše je velmi provizorní, anarchistické, spousta příležitostí k provizornímu řešení bez programů a systému. Neschopnost některých kolegů středního managementu a velká fluktuace lidí. Mnoho pracovních agentur bez řádného řádu a povinností. Mnoho zahraničních pracovníků na dobu nejdéle 3 měsíců.
Dobrý den,
Ano vy po mě chcete kodex férového hodnocení a kde byl ten jejich kodex férovosti, když jsem byla bezmocná, potřebovala jsem práci a vydržela, to co by jen tak každý nevydržel? V té firmě chybí systém a slušné chování a když budou chtít, chladným způsobem se od vás odvrátí, tudíž tuto firmu nedoporučuji a nebo pokud to jen bude možné, bojuji o změnu k lepšímu! A proč ji nedoporučuji? Nerada bych, aby byli lidi nešťastní zrovna tak, jako já! Děkuji za pochopení.
Zaujala / nezaujala vás firma KWD Bohemia, s.r.o.?