Nejsem spokojený s chováním nadřízeného, pochválit neumí, a v případě nezdaru jen seřev. Myslím že pozitivní motivace by byla účinnější. A z pojišťovny se stává banka nebo finanční a poj. poradenství. Peníze se nedostávají za servis klientů.
Zkušenosti, plno zkoušek a certifikací. Zajímavé benefity a produktové slevy. Empatie zaměstnavatele. Samozřejmě to vše se skrývá za kvalitně odvedenou práci.
Vyhodnocování platu. Veškeré příplatky nad rámec fixní mzdy, jsou ovlivněny výkonem. Udržet si fixní plat je někdy docela problém.
zajímavé benefity, zajímavá práce, nakonec mě tlačili jen do prodeje pojištění, chtěl jsem dělat finanční poradenství pro klienty, toto se nelíbilo nadřizeným
vedení společnosti asi neví co se děje dole, myslím, že mají celkem dobře nastavené kriteria pro finanční poradenství, ale přímí nadřízení jsou zainteresování jen na prodeji pojištění
Špatně strukturované školení, člověk se hodně věcí učí za běhu a některé důležité věci se podceňují a velké legislativní riziko při podání informace pro klienta a nebo nepodání informace pro klienta a neb při školeních se nejde do hloubky.
Zaujala / nezaujala vás firma Generali Česká Distribuce a.s.?