Ocenila jsem HO v pátky, flexibilní pracovní doba, měla jsem fajn kolegyni, multisportku. Příjemní jedinci na HR, díky které/mu jsem se do organizace rozhodla jít a zajímavá interní školení Romodrom akademie. Organizace dává šanci i “nováčkům” v oboru. Organizace zastává práva marginalizovaných skupin.
Toho je opravdu hodně. Od nekompetentního vedení, kdy náš projekt několik měsíců fungoval bez vedení a směru a podmínky se měnily ze dne na den, až po chaotické prostředí jak na celém oddělení, tak v samotné kanceláři . Přístup lidí s tím, že, buďto si zvykněte na chaos nebo to není pro vás a máte možnost jít, bez jakékoliv introspekce a zohlednění zpětné vazby. Jako poslední nepříjemné překvapení po mém odchodu bylo, když nastala komplikace při mém odchodu z firmy, která mě nepříjemně ovlivnila. Romodrom odvádí dobrou práci směrem ke klientům, ale některé odnože této organizace jsou lhostejní směrem ke svým zaměstnancům, kdy jste jen číslo v pořadí, cítíte se jednoduše nahraditelní. Na jednu stranu plat na sociální služby lehce nad průměrem, ale přístup dosti svým korporátní, ale ne klasický korporát s určitým systémem, korporát s nádechem velkého chaosu a nepřehlednosti, kdy všichni dělají všechno a zároveň nic a nikdo neví, co bude zítra a jaká nečekaná změna přijde.
Protože dávají šanci lidem čerstvě po škole či z jiných oborů, kteří chtějí začít kariéru v pomáhající profesi
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?