TechFides Solutions s.r.o.

Voľné ruky v práci - môžem sa tu dostatočne kreatívne vyžiť. Neskutočne príjemné prostredie, ktoré tu vládne. Môžem si povedať svoj názor.
Aby nás tu bolo stále viac a viac.
Napsáno:únor 2018

Pracoval jsem na projektu ERP a fintech projektu. Různé větší projekty, Docker a CI/CD jsou zavedeny, což je fajn. Přístup k vývoji. Finance.
Firma by mohla proplácet ještě více času na vlastní projekty a vzdělávání, jinak v pořádku.
Napsáno:červenec 2024

Flexibilní pracovní doba je výhodou. Možnost vzdělávání je fajn, i když je potřeba najít na to čas. Firma se snaží o kvalitní vývoj. Interní certifikace jsou dobře nastavené.
Spokojenost
Napsáno:červenec 2024

Skvělý kolegové. Team buildingy.
Management. Nespravedlivé jednání se zaměstnanci. Velice nízké finanční ohodnocení. Nemožnost pracovat více jak dva dny z domu. Logování každých 15 minut. Výhružky typu, "kdo špatně zaloguje, nedostane zaplaceno." Nesmyslné povinné roční cíle, které je potřeba plnit mimo pracovní dobu, a při nesplnění člověk nedostane na konci roku přidáno. Nemožnost prosadit svůj názor.
Napsáno:listopad 2021

Pružná pracovní doba. Prostorné kanceláře. Nikdo člověku nekouká přes rameno. Dbá se na kvalitu softwarového kódu. V kuchyňce se dá vždycky najít něco k pití. Asi dobré prostředí pro normálního mladého muže.
Peněžní ohodnocení by mohlo být lepší. Místo toho tu funguje jakési gamifikované soupeření o odměny a pracovní prostředí se dovybavuje jako odměna za absolvované školení. Vedle kanceláře dlouhodobě probíhají hlučné stavební práce. Vývoj, analytiku, management a vedení firmy dělají určití zaměstnanci/lidé, zatímco jiní tvoří zhruba pětinou pracovní síly ve firmě a řeší čistě administrativu a QA. Odpracované hodiny si musí zaměstnanci logovat s přesností na 15 minut. Meetingy každý den. Na specializaci se moc nehraje, jeden člověk může dělat fullstack DevSecOps.
Napsáno:únor 2024

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TechFides Solutions s.r.o.?