Jediný co je tu dobrý, že načerpáte zkušenosti, ale to je vše.
"Moc práce za málo peněz”, jinde za stejnou pozici budete mít víc a budete mít míň starostí, přidávat taky moc nechtějí, heslo každý je nahraditelný můžu na 100% potvrdit, raději za menší plat vezmou někoho jiného, neustálé střídání zaměstnanců je taky dost otravné, ale jakmile tu pracujete, tak pochopíte proč tu nikdo na určitých pozicích nevydrží a taky vedení se nechová moc lidsky a hezky.
Heslo z předchozích recenzí je víc než pravdivé. Neváží si tu pracovníků a proto se tam pořád točí a je tam někdo nový. Nechtějí přidávat a když už, tak vám dají navíc tolik práce, že pak neděláte nic jiného. Pokud od vás něco potřebuji, vůbec se neobtěžují a zavolají vám klidně o víkendu pozdě večer. Jsou velmi falešní a každému řeknou něco jiného. S poslední “pozitivní” recenzí se neztotožňuji, mám jinou zkušenost. Prostě a jednoduše běžte jinam, tady to nemá smysl a nikdo tu nevydrží.
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?