Je u nás živo!
Je u nás živo!
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Brně a Ostravě
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Brně a Ostravě
Rozvíjíme potenciál našich zaměstnanců s Gallup CliftonStrengths!
Rozvíjíme potenciál našich zaměstnanců s Gallup CliftonStrengths!
Respekt k rodině+9

Alma Career Czechia s.r.o.

Digitální služby pro HR, vzdělávání a spokojenost zaměstnanců.

Alma Career Czechia (dříve LMC) je největším poskytovatelem služeb pro pracovní trh v Česku. Provozujeme pracovní portály (jobs.cz, prace.cz, pracezarohem.cz), náborovou platformu (teamio.cz), firemní vzdělávání (seduo.cz), nástroje pro zaměstnanecké průzkumy (arnold.cz) a poskytujeme data o trhu práce (platy.cz). Jsme součástí mezinárodní skupiny Alma Career a naší misí je tvořit lepší svět práce pro každého.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

+ Opravdu velká flexibilita + Fajn benefity, hlavně happy days + Home office + Necpete lidem věci, které nepotřebují
- Firma bohužel dost usnula na vavřínech, není už příliš inovativní, je velmi zahleděná do sebe (to se nyní snad změní) - Někteří lidé ve vyšších pozicích už jsou ve firmě velmi dlouho a bohužel moc firmě nepřinášejí

Hezké kanceláře Benefity
Atmosféra se změnila, už to není takové Hodně změn, někdy nepřehledné Korporát no...
Napsáno:červen 2025

Často někde přednášíme a navštěvujeme různé konference s naší kočovnou čajovnou!

Jezdíme na Ještěd sázet stromky - a jezdí nás opravdu hodně :)

Jezdíme na Ještěd sázet stromky - a jezdí nás opravdu hodně :)

I takhle můžou vypadat dlouhé marketingové meetingy...

I takhle můžou vypadat dlouhé marketingové meetingy...

Regionální ředitel Milan Jasný+9

Ze všeho cítit dobrý úmysl. Benefity jsou vymazlené, nejen aby byly. Způsoby komunikace jsou postupně odlaďovány, aby byly podávany ve správny čas a co nejpřehledněji a informací je více než dostatek. Kde je to možné, firma se snaží zapojit motivaci anebo hravou formu, a kde to možné není, alespoň vysvětlování.
Máme období velkých a častých změn, ne vždy se daří udržet v tom dokonalou přehlednost. Nejhůře si pořád ještě zvykáme asi na závislost na rozhodnutích v zahraničné mateřské firmě místo jen lokálně sami pro sebe jako kdysi. (Pro úplnost, nespokojenost je tam hlavně ve srovnání se zlatými starými časy. Srovnání s mnohými jinými korporáty by pořád bylo spíše pozitivní.)
Napsáno:únor 2025

Na úrovni týmu, skvělá spolupráce s kolegy
Po všech změnách které proběhly už firma směřuje do korporátního stavu, což tak dříve nebývalo
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Alma Career Czechia s.r.o.?
Lidský přístup, slušní kolegové, autonomie. :-)

Kolegovia, Manažment, Náplň práce, Platové ohodnotenie, Benefity
Napsáno:březen 2025

I přes změny organizační struktury v celé skupině je firemní atmosféra stále super. Každý přesně ví, co má dělat a jaká je jeho role ve firmě. Není to ta stejná firma, jako před 10 lety, ale stále si to svoje drží. Jsou náročné dny, ale pracuji zde rád.
O spoustě věcech nemůžeme rozhodnout lokálně, ale to u firem vlastněných zahraničními investory bývá :)
Napsáno:únor 2025

Skvělé je: práce z domova podpora v týmu skvělých lidí a i v HR firemní kultura benefity jsou fajn smysluplná práce
zahraniční rozhodování a minimální autonomie ve mzdách by to mohlo být lepší - obchodníci nemají měsíční bonusy jen fixní mzdy
Napsáno:únor 2025

Oceňuji flexibilitu práce, přizpůsobení na home office, velmi příjemné benefity, přístup k lidem.
každá firma se vyvíjí, občas to bohužel není k lepšímu.
Napsáno:únor 2025

Flexibilní pracovní doba a individuální přístup k mým potřebám.
Napsáno:únor 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Alma Career Czechia s.r.o.?