Tým 22HLAV
Tým 22HLAV
Také volnočasové aktivity nás spojují!
Také volnočasové aktivity nás spojují!
Meeting
Meeting
Práce v týmu mladých lidí+5

22HLAV s.r.o.

Auditorské služby, vedení účetnictví a odborné poradenství

Umožňujeme lidem a organizacím rozhodovat se s klidnou myslí. Specializujeme se na audity účetních závěrek, dotace a dary u různých subjektů, daňové a jiné ekonomické poradenství, přeshraniční zdanění, převodní ceny. Vedeme účetnictví a mzdy různorodým klientům, zabýváme se znalectvím a oceňováním podniků. Zakládáme si na sebeřízení, otevřenosti, spolupráci s profesionály, digitalizaci, online řešení, využití umělé inteligence a moderních technologiích, máme otevřenou mysl.

Oceňuji inspirativní prostřední sebeřízené organizace, která staví na principech tzv. tyrkysových organizací. Dále široké možnosti vzdělávání a možnost zaměřit se na oblasti práce, které mě baví a zajímají.
Ve firmě jsem teprve několik měsíců a zatím jsem na zásadní negativa nenarazila
Napsáno:leden 2025

Možnost rozvíjet se v různých směrech. Skvělé kolegy a velkou podporu ve vzdělávání.

Výjezdní zasedání

Výjezdní zasedání

Konference Happiness@Work

Konference Happiness@Work

Tým 22HLAV+6

Nejvíce jsem spokojena s přístupem celé firmy k jejím zaměstnancům. Skutečně tu všichni pracujeme jako tým, pomáháme si, učíme se od sebe navzájem a můžeme doslova od prvního dne přicházet s nápady na zlepšení. Každý může peněžně a kariérně výš, není to ničím omezeno, jen podle toho jak se člověk snaží a je zodpovědný. Skutečně můžeme pracovat převážně na homeoffice - školení jsou všechna dobrovolná (i když doporučována), máme často záznamy, které si pustíme z domu, ke klientům chodíme na základě domluvy. Skutečně se cítím ve firmě dobře a neplánuji nikam odejít. Oproti korporátům je prostředí firmy postavené na zodpovědnosti každého z nás, sami si řídíme pracovní dobu, jak moc chceme být angažovaní, do jakých projektů se pustíme apod.
Není nic s čím bych nebyl spokojen. Při každé neshodě nebo nedorozumění máme vždy otevřenou komunikaci a možnost napravit situaci, "ozvat se" atd.
Napsáno:leden 2025

Společnost 22Hlav se zaměřuje na skloubení osobního života spolu s pracovním životem a v tomhle zaměření se mu to velmi daří.
Napsáno:leden 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti 22HLAV s.r.o.?
Moje firma je skvělá v tom, že nabízí flexibilitu, ať už v podobě pružné pracovní doby, možnosti práce z domova nebo individuálního přístupu. Díky tomu můžu snadno skloubit osobní život a zábavu, ať už jde o cestování s prací nebo o mé koníčky. Navíc oceňuji nezávislost a zodpovědnost, kterou mi firma dává – žádný direktivní přístup, každý nese zodpovědnost sám za sebe. A v neposlední řadě musím zmínit skvělý kolektiv, přátelskou atmosféru a podporu, kterou v práci zažívám.
Složitější kariérní růst
Napsáno:leden 2025

Flexibilní pracování doba, můžu pracovat z domova kdykoli potřebuji. V létě benefit volný pátek. Transparentní a férové jednání. Kvalitní zpětná vazba. Využívání AI technologií při práci.
S finančním ohodnocením, ale to je spíš problém celé České republiky.

Máme krásné kanceláře v dobré lokalitě na Pankráci, Praha. Další dvě kanceláře v Ústí a Olomouci. Máme možnost časté práce z domova. Kolegové jsou přátelští a nápomocní. Vzájemně se respektujeme a podporujeme.
Napsáno:leden 2025

Flexibilita v pracovní době, možnost se neustále rozvíjet a učit neco nového, vzdělávání zaměstanců
Ad hoc změny v procesech a jejich nedostatečná komunikace napříč firmou vede k občasným debatám a nepředvídatelnosti, open office Ústí - moc lidí na jednom místě, ale lze řešit prací na HO
Napsáno:leden 2025

Ty otázky na nadřízené...nikoho takového u nás nemáme. Jsme samořídící organizace. A to se mi právě líbí. I když je to náročné na sebekázeň a po jistou omezenou dobu se mohou tu a tam někteří "kolegové" jen vézt. Ale ono na ně také dojde :-)
Samozřejmě takový způsob organizace s sebou nese i rizika a komplikace. Ale to by bylo na moc dlouhé vyprávění
Napsáno:leden 2025

volná pracovní doba, velká míra svobody (která ovšem není pro všechny, je podmíněná stejně velkou mírou zodpovědnosti), možnost ovlivňovat a rozhodovat o věcech, které člověk dělá
zajímavé, na nic nemůžu přijít, případné nespokojenosti se týkají jen vlastních limitů

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Možnost pracovat na DPP, DPČ, možnost kratších pracovních úvazků; možnost práce z domova a samostatné rozvržení pracovní doby (úvazku)

Pružnou pracovní dobu
Každý z kolegů si jednak může zvolit míru zapojení jaké mu vyhovuje (výše úvazku), a dále si sám rozvrhuje svojí pracovní dobu pro samostatnou práci tak jak mu vyhovuje - jak kancelář x home office, tak i samotné rozvržení práce ve dni, i v samotném týdnu.
Napsáno:prosinec 2024

S příjemným kolektivem, a s vedením firmy, která podporuje sebe rozvíjení.
Napsáno:leden 2023
Zaujala / nezaujala vás firma 22HLAV s.r.o.?