Skvělý, převážně mladý kolektiv. Je tu zábava a velice často nějaké firemní akce. Nebyl by ani jeden den, kdy bych se v práci nenaučil nebo nedozvěděl něco nového v oboru, ale i mimo něj.
Bohužel, je většinou tolik práce, že člověk už nemusí stíhat své koníčky. A také je u této práce, velká dávka stresu, se kterou se musí člověk umět vypořádat.
Supr práce, supr lidi, spolehnutí na kolegy, přátelský přístup, humor na pracovišti, firemní akce, kávovar, klimatizace, ochota, respekt, ideální pro mladší lidi, vhodné i pro starší, lednice, mikrovlnka, u práce můžu jíst tatranky
Oceňuji prostředí typu rodinné firmy, kde každý má své místo. Týmového ducha a férového šéfa, který mi umožnil skloubit práci se soukromím, tak aby to bylo přínosné oboustranně.
Práci, co dává hlubší smysl
TZpro se zabývá otázkou optimálního využití energie v budovách a dlouhodobějším dopadem na kvalitu našeho životního prostředí.
Uplatnění pro starší 50 let
Jsou zde potřeba lidi s odbornou praxí v oboru TZB ať na vedoucích pozicích tak i v realizaci.