DHL v Pohořelicích
Jak to u nás vypadá
Příjemné prostředí+9

DHL Supply Chain s.r.o.

Skladování a silniční přeprava

DHL Supply Chain působí hlavně v Pohořelicích a Syrovicích. Mezi naše zákazníky, kteří zde využívají naše služby, patří hlavně firmy působící v oblastech: módy, automobilovém průmyslu, kosmetiky, chemikálií, ale máme zde i náš vlastní transport. Každý rok navyšujeme mzdy, organizujeme pro naše zaměstnance různé akce (PohoRun, dny zdraví, sázíme stromy), pomáháme neziskovým organizacím. A v neposlední řadě se staráme o vzdělávání a kariérní růst našich kolegů a kolegyň.

dali mi možnost mé první práce po škole a jsem rád za zkušenosti, co jsi v mé práci získal. Jen by měli více finančně ohodnotit naši práci, když se pohybujeme s leteckými dílci, za které máme velkou zodpovědnost.
vyšší plat, větší motivace, více komunikovat se zaměstnanci, zlepšovat jejich pracovní zázemí, naslouchat všem nápadům a názorům.
Napsáno:únor 2018

super kolektiv,nadřízení v pohodě ,
nechodit o svatkach do prace,zrušení vikendových směn(neděle),přidat plat
Napsáno:únor 2018

DHL Supply Chain s.r.o. image 1
Robotizace v Pohořelicích

Robotizace v Pohořelicích

Dětský den v Pohořelicích +9

Cenila sem ji jednoho, že m i dal šanci úkazat co vše umím. Pracovala jsem ve foxconnu od roku 2001 do do roku 2008, potom přestávka a v roce 2009 zpět. Ty roky 2001-08 byli perfektní jak pracovně, tak co se týče kolektivu. A nejlepší byl začátek, kdy ještě bylo vedení thajwanci, ty si nás jako lidí vážili a pak to převzali češi a to se nebudu ani vyjadřovat. Potom se vše změnilo a od roku 2009 jsme byli vlastně takový otroci, kteří nesmějí mít svůj názor, jinak je čeká vyhazov.
asi snad jediné aby si začali vážit lidí a ne je brát jako kusy !!!!!
Napsáno:leden 2018

nadřízená je komunikativní, starala se o oddělení a to,abychom měly co nejlepší pracovní podmínky a byly opravdu specialisti, kteří si poradí v každé situaci, firemní benefity - stravenky, slyšela jsem o kafeterii - možnost příspěvku na sport - z doslechu - viz výše - nedostala jsem zprávy během MD,pořádání společných akcí celé pobočky
jídelna i pro kancelářské pracovníky, kantýna - pracoviště je v hale blízko D1, kde není možnost kromě automatů si nic koupit a jedli jsme v kanceláři, ocenila bych přání k výročí ve firmě (1,5,10 let), informovanost maminek na MD o dění - firemní časopis mají zaměstnanci v emailu. Během MD mi skončil pracovní poměr na dobu určitou, což se projevilo zasláním zápočtového listu, tak si připadám, že jsem dávala čas i energii a už není ani rozloučení a pes po mně neštěkne.
Napsáno:březen 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti DHL Supply Chain s.r.o.?
Profesionální přístup
Moc děkujeme za komentář a hodnocení.
Napsáno:říjen 2024

Velké možnosti osobního rozvoje a růstu. Je to korporát, má to své výhody i nevýhody. Je to práce, budete v ní pracovat, ale DHL se snaží neustále inovovat a zlepšovat pracovní prostředí a usnadňovat vykonávanou práci.
Moc děkujeme za komentář. Ano, jsme už opravdu velká společnost, ale snažíme se na tom pracovat a neustále naše procesy a práci zlepšovat.
Napsáno:říjen 2024

férové platové podmínky spousta finančních i nefinančních benefitů transparentnost Možnost karierního růstu a osobního rozvoje bezproblémový homeoffice
je to korporát se vším všudy včetně spousty procesů a nástrojů, které ne vždy vyhovují lokálním potřebám, protože je vyžadována unifikace a standardizace.
Moc děkujeme za komentář. Každoročně navyšujeme mzdy a pracujeme i s nabídkou našich benefitů - jsme rádi, že to oceňujete. Ano, jsme už opravdu velká společnost, ale snažíme se na tom pracovat a velkou část věcí/procesů lokalizovat.
Napsáno:říjen 2024

Kolegové super, práce mě moc bavila, teď bohužel je to v DHL jiné
Asi výběr nových lidí,moc pracovat nechtějí
Děkujeme za váš komentář. Je skvělé slyšet, že jste měli super kolegy a že jste si práci užívali. Chápeme, že se situace v týmu mohla změnit, i proto pravidelně měříme zpětnou vazbu našich zaměstnanců.
Napsáno:leden 2024

Práce v DHL je velkou školou, člověku dá spoustu cenných zkušeností do budoucna.
Nemožnost pracovat na home office
Moc děkujeme za pěknou zpětnou vazbu. Bohužel pracovní doba i místo výkonu práce jsou v logistice často pevně dané.
Napsáno:září 2022

Benefity, pracovní prostředí, věci zadarmo během celého roku.
Moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu.
Napsáno:září 2022
Zaujala / nezaujala vás firma DHL Supply Chain s.r.o.?