Valeo Humpolec - výrobní závod image

Valeo Humpolec - výrobní závod

Výroba čerpadel a kompresorů

Nic
12ti hodinove smeny a hledani za sebe nahrady i kdyz jdete jen na WC! Obsluha az 20 stroju cnc a pasova vyroba.
Napsáno:říjen 2021

Moznosti privydelku-prescasu,flexi pasy kazdych 6 mesicu v hodnote 10 000 kc,prispevek na penzijni,30 dni dovolene.
Napsáno:únor 2020

pravidelná výplata,levné obědy,příspěvek na penzijní pojištění
dotáhnout započaté věci do konce,odbornost vedení
Napsáno:leden 2018

Týmový duch Relativně malý výrobní závod - osobní vztahy
Well being Omezená možnost investic v závodě

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Možnost průžné pracovní doby.

Práci v mezinárodním prostředí
V závislosti na pozici možnost denního kontaktu v rámci Valeo Group, se zákazníky či dodavateli v zahraničí.
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Valeo Humpolec - výrobní závod?
Poměrně dobře se nechá hýbat s pracovní dobou (záleží na vedoucím). Dobré firemní stravování, bonusy i mzda. Veskrze příjemný kolektiv. Zajímavá práce.
Nejsem spokojen s přístupem a odborností současného vedoucího, nicméně vidím snahu o zlepšení. U všech minulých jsem spokojen byl.

Pružnou pracovní dobu
Pro strukturní zaměstnance platí pravidlo, že by přímo na firmě měli být k zastižění denně mezi 8 a 15 hodinou. Mimo tuto dobu se (v závislosti na pozici a vedoucím) dá s pracovní dobou poměrně dobře hýbat. Vždy ale záleží na konkrétní domluvě a ani 8-15 hodina nemusí být překážkou.

Práci v mezinárodním prostředí
Firma má vedení ve Francii, pobočky a zákazníky po celém světě. Máme možnost přestupu do jiných Valeo závodů, takže i u nás pracují kolegové z jiných zemí - převážně ale z Francie. V oblasti logistiky, projektů i nákupu se denně komunikuje nejen s kolegy v podstatě z celého světa.
Napsáno:leden 2021

- mzdové ohodnocení - možnost profesního růstu - zkušenosti v zahraničí
Nevím o ničem vážném. Možná někdy trochu chaotická organizace. Jinak spokojenost.
Napsáno:leden 2021

Společnost je stabilní, platí včas a dobře nejen na poměry okolí. Spolupráce s kolegy v jiných závodech na světě je inspirativní. Kdo vydrží tempo může se dostat na vedoucí pozice a to i bez formálního vzdělání.
Reálný vliv pracovníka v Humpolci na příští směřování závodu nebo dokonce koncernu je malý. Rozhodování je centralizované a nadřízená složka má vždy pravdu, nicméně to je daň za práci v mezinárodním koncernu. Rozhodování obvykle zabere spoustu času, viz výše.

Kariérní postup
s kantýnou
Z oddělení:Nákup
Napsáno:prosinec 2020

Nejlepší kolektiv co může být , všichni se chovají velmi ferově a snaží se mi pomoci Firma má zajímavý systém benefitů
Někdy až nadměrné pracovní požadavky , úbytek lidí na důležitých pozicích
Napsáno:prosinec 2020

Globální společnost umožňuje komunikovat s celým světem, možnosti na cestování v rámci zaměstnání a poznávání jiných kultur. systematičnost odměny a plat jsou nadprůměrné pro vysočinu, alespoň na nákupu
Velká firma má zdlouhavé procesy rozhodování, pro vynesení rozhodnutí se musí prezentovat na více úrovních a řetězec je dlouhý. Kvůli své rozmanitosti produktů a divizí většinou levá ruka neví, co dělá pravá. Nováček musí být připraven, že bude na zaučení potřebovat více času, právě z důvodu dlouhých procesů
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Valeo Humpolec - výrobní závod?