Pracovní doba. Slušně fungující odborová skupina v oblasti odpočinku a rekreace.
Arogantní jendání. Chování a jednání je velmi neprofesionální. Vrcholový management lidi klame. Při nástupu naslibují hory, doly a realita je
úplně jiná ves. Jak už zde někdo psal, vedení se často střídá. Obchoďáci sedí v kancelářích místo hledání nových potenciolních obchodních partnerů. Počet kancelářských profesí převažuje nad dělnickými. V poslední době tato firma nechává odcházet šikovné a mnoho let zapracované lidi s mnohaletými zkušenostmi nekvalitně a za daleko vyšší platy než kvalitnější a šikovnější pracovníci. Nahradila je pracovníky ze zahraničí, kteří pracují Vše se zde točí jen kolem peněz. Atmosféra na pracovištích je stále vypjatější.
Využívání nových SW/HW vymožeností
Vysoká uroveň mikromanagementu ze strany sesterské/mateřské společností
Nejasná vize společnosti
Netransparentní kroky vedení
Neferové jednání vůči jednotlivým skupinám zaměstnancům
Neschopnost firmy stabilizovat tým (hlášky o stabilizaci jsou pouhou frází)
Neprofesionální jednání vedení
Jak by mi to sedlo ve společnosti Schaltag CZ s.r.o.?
Soldní parta lidí v dělnických pozicích.. Vedení je však úplně jina ves..
Vedeni firmy toje katastrofa.. Střídá se to tu jak na běžícím páse.. Vysávaji firmu o peníze a zlepšení v nedohlednu.. Žádná spoluprace spíše podkopáváni noh.. Škoda mluvit..
Jsou zakázky, firma má ci dělat a poslední 2 roky roste
Fajn týmy lidí
Jednosměnný provoz, pravidelně se nám navyšuje mzda
Slušná jídla v jídelně za 40 korun
Nová klimatizace v jídelně, do výroby se připravuje
Možnost chodit na přesčasy
Investuje se do obměmi vybavení a rozvoje lidí
Zakázková výroba je občas chaos, mění se prioriry, díly nejsou včas
Spolupráce mezi odděleními by mohla být lepší
Není jasně daná odpovědnost, občas dělá zmatek
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
flexibilní pracovní doba pro THZ, možnost si odzkočit a napracovat pro dělníky
Pracuje se školami a přijímá absolventy. Nabízí i juniorské pozice
Systém zaškolení
Přijmutí nových lidí v administrativě katastrofa
Nulový zájem o spokojenost nových zaměstnanců i ze strany vedení
Nesoudržnost kolektivu, žádná pomoc, podpora, ani opora
U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?