Pokud je pro Vás důležitá stabilita do budoucna, zaručený příjem a nechcete se obávat, že vás vyhodí ze dne na den jako v korporátu, vřele doporučuji
Finanční ohodnocení, nutnost potvrzení při návštěvě lékaře
Náročné úkoly
Dostanete se ke stavbám a projektům se kterými nemáte šanci se jinde potkat.
Práci bez přesčasů
Je zde docházkový systém a flexibilní pracovní doba, každý denně vidí kolik odpracoval či kolik mu schází v rámci daného měsíce. Samozřejmě záleží na pozici, např. u pozic v údržbě se přesčasy vyskytují, nicméně jsou placené.
Naučila jsem se pracovat s datovou schránkou, poznat principy zákona o archivaci, naučila jsem se využívat AI pro zefektivnění mé práce, líbí se mi školení, které fy připravuje pro své zaměstnance - např. bezpečnost - aktivní útočník. Velmi oceňuji benefity jako jsou pernamentky na lyžování nebo zoo, nebo benefit spoření na stáří.
U firmy oceňuji možnost kariérního růstu, nastoupil jsem jako dělník a již jsem se propracoval o dvě pozice výš.
Firma poskytuje množství benefitů, volné vstupenky do ZOO, Aquaparků, slevy na rekreaci . svoje rekreační objekty, finanční příspěvky na spoření na stáří , nebo na zdraví , slevy na kulturu ,
Nevybavuji si nic podstatného s čím bych nebyl spokojen.