Ředitelství silnic a dálnic s. p. image

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Činnosti související s pozemní dopravou

Za krátkou dobu, po kterou jsem zaměstnancem ŘSD s.p. jsem se naučila mnoho nového a mnoho věcí je ještě přede mnou. Příprava stavby dálnice není jednoduchá záležitost a je zde potřeba znalostí z mnoha oborů, které je nutno skloubit. Proto vím, že na tomto místě se budu neustále rozvíjet.
Napsáno:srpen 2024

Perspektivní a stabilní zaměstnavatel. Možnost vzdělávání se v různých oborech v mé působnosti. Vcelku pěkný plat. Pevná pracovní doba, minimum přesčasů.
Vzhledem k velikosti firmy, někdy dost špatná komunikace mezi jednotlivými útvary podniku.
Napsáno:leden 2025

- zajímavá náplň práce (velice různorodá a stále se vyvíjející) - skvělý kolegové a nadřízení (napříč celým ŘSD) - work-life balance přístup a flexibilní pracovní doba (oceňuji především od té doby, co mám dítě) - možnost karierního růstů (začínala jsem po škole na referentské pozici, nyní jsem ve vedoucí pozici) - odpovídající finanční ohodnocení (100% spokojenost) - podpora při vzdělávání (dny studijního volna, dodělávám si již druhý titul)
modernizace pracovního prostředí
Napsáno:leden 2025

Určitě super kolektiv a můj nadřízený byl člověk na správném místě, všechno o co jsem žádal, tak splnili. Mohu jen vřele doporučuji.
Nic
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:červenec 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Ředitelství silnic a dálnic s. p.?
V mé pozici se nejedná o práci pouze v kanceláři za počítačem, ale naopak hodně člověk cestuje po celé ČR. Volná pracovní doba, kterou může člověk využít pro vyvážení osobních aktivit a práce.
Neustálá nevole vedení povolit alespoň částečnou práci z domu.
Napsáno:březen 2022

Pracovní doba, méně stresu, hezká kancelář, nejbližší kolegové jsou fajn. Jistota příjmu.
Hrozné vztahy mezi širším okruhem kolegů, nulová metodická pomoc z generálního ředitelství, ale při chybě je samozřejmě viník ta příslušná organizační jednotka. Arogantní chování zaměstnanců generálního ředitelství. Často nesmyslné termíny i požadavky ze strany generálního ředitelství. Pravidla, která jsou často zbytečná a celý proces jen zpomalují, jsou velmi častá. Pro nového zaměstnance je to prostředí spíše nepřátelské.
Napsáno:srpen 2020

výplata v termínu
adaptační proces neexistuje
Napsáno:říjen 2020

Kolektiv, 25 dní dovolené.
Peníze, moc práce za málo peněz. Veliká zodpovědnost.
Napsáno:říjen 2020

pracovní doba nová technika pravidelné školení
Rizoko práce na dálnici. ikdyž máme rizikový příplatek, RNa dálnici jde každý den o život
Napsáno:květen 2020

Velmi zajímavý rozsah činnosti. Celorepublikovy záběr. Zavádění nových postupů a činnosti. Možnost vedení trhu.
Příspěvková organizace má své mouchy. Nadřízený organ se může jevit jako nekompetentní, časté změny ministrů.
Napsáno:květen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Ředitelství silnic a dálnic s. p.?