Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Pojišťovnictví

Kooperativa nedávno oslavila 33 let a během této doby jsme vyrostli v jednu z největších českých firem s mezinárodním přesahem. Máme více než dva miliony klientů a naším cílem není jen splnit jejich očekávání, ale překonat je. Nechceme být anonymní společností – věříme, že úspěch stojí na porozumění lidem a jejich příběhům. Stejný přístup uplatňujeme i vůči našim zaměstnancům, kterým dáváme prostor pro růst a vždy přistupujeme férově ke všem bez výjimky.

Atmosfera rodiny Velka loajalita Zajem o schopne lidi Moznost profesniho rustu
Ja osobne jsem byla spokojena. Vzdy je spoluprace o lidech a zalezi jenom na jednotlivci jak se umi dohodnout.
Napsáno:leden 2019

Mam uzasnou šéfku! Chvali pred nastoupenou jednotkou, kara v soukromi- mezi 4 očima! Umoznuje mi pracovat v rozsahle mimopracovni a dobrovolnicle aktivite- na to je Kooperativa vyborna a ocenuje aktivitu v tomto smeru. Benefity: prispevek na zivotni pojisteni, duchodove pripojisteni, 5 tydnu dovolene, cestovni pojisteni gratis, stravenky, nebo penize ve stejne výši na stravenkove karte- flexibilni pracovni doba- pro obchodniky- prepazkovy pracovnici maji fixni pracovni dobu a fixni plat- jsme zamestnanci- obchodnici maji cestak! Jsem tam rada- mam rada lidi.
Komunikaci pri zavadeni novych věcí- produktu- ale jsme opravdu velka spolecnost.
Napsáno:leden 2019

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 1
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 2
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 3
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group placeholder+9

Benefity ,plat, možnost si rozhodovat o svém výdělku, volný pracovní režim.
Ne
Z oddělení:Nákup
Napsáno:únor 2019

pracovní doba
shánět produkty

Jak by mi to sedlo ve společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?
Na firmě Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group neoceňuji vůbec nic a nikomu nedoporučuji.
Ve firmě Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group by chtělo zlepšit úplně všechno v oblasti náplně práce a pracovní atmosféry ve firmě Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group.

Uplatnění pro starší 50 let
Firma Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group není vhodná jako zaměstnavatel pro nikoho a v žádném případě zaměstnání v této firmě nikomu nedoporučuji a přeji si na zaměstnání v této firmě co nejdříve zapomenout a již nikdy v životě nechci mít s touto firmou nic společného a každého varuji před zaměstnáním v Kooperativa pojišťovna, a.s.
Napsáno:červen 2019

Férové jednání DObře fungující firma Přehledné zdroje informací Dobrá komunikace mezi odděleními
Napsáno:říjen 2019

Vsechno
Nic
Napsáno:srpen 2020

Kvalitní zaměstnavate, myslel na ochranu svých zaměstnanců
více a lepších benefitů - např.cena Multisportky
Napsáno:březen 2022

Časová flexibilita. Neomezený výdělek .
Storna.
Napsáno:březen 2025

U této firmy máme ještě 91 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?