Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Pojišťovnictví

Kooperativa bude brzy slavit 35 let a během této doby jsme vyrostli v jednu z největších českých firem s mezinárodním přesahem. Máme více než dva miliony klientů a naším cílem není jen splnit jejich očekávání, ale překonat je. Nechceme být anonymní společností – věříme, že úspěch stojí na porozumění lidem a jejich příběhům. Stejný přístup uplatňujeme i vůči našim zaměstnancům, kterým dáváme prostor pro růst a vždy přistupujeme férově ke všem bez výjimky.

důvěry, kterou ve mě vkládá a prostor pro realizaci vlastních myšlenek a nápadů, přístup k lidem (zaměstnancům i klientům) a jasnou prioritizaci v rámci strategie

jednoduchosti
snížit administrativu

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 1
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 2
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 3
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group placeholder+9

Cením si přístupu k lidem a kolektivní práce.
Snažila bych se utužit vztahy v rámci celé Kooperativy, nikoliv pouze na úseku. Je velice běžné, že se lidé z jiných úseků neznají, ač třeba pracují v Kooperativě dlouhou dobu.
Napsáno:listopad 2017

sociálního programu, péče o zaměstnance, zázemí a serioznosti zaměstnavatele
Chybí mi včasná informovanost ze strany GŘ. Chybí mi akce v naší agentuře vedoucí k tmelení kolektivu na všech úrovních.
Napsáno:listopad 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?
Stabilní společnost, zajímá se o lidi, firemní kultura je velmi kolegiální,přátelská atmosféra, zaměřená na spolupráci, vždy se chová férově a naprosto dle zákonů. Na druhou stranu vyžaduje od lidí vysoké prac. nasazení, za které umí lidi ocenit.Mnoho benefitů. Plus jsou vztahy mezilidské, minus mzda ve srovnání s trhem
zrychlit některé procesy, zlepšit komunikaci z centrály k pobočkám,
Napsáno:listopad 2017

stabilita, péče o zaměstnance, zaměstnavatel, který má jméno na trhu, respekt k zaměstnancům, prostor pro vlastní nápady

Jistota
Vztahy
Napsáno:listopad 2017

Sociálního cítění a chování k "vnějšímu" okolí i vlastním zaměstnancům, jistoty a spolehlivosti, v určité míře i konzervativnosti. Benefity, zejména v oblasti zdravotní péče. Celkově přístup Personálního úseku k zaměstnancům.
Zavedení možnosti práce z domova, na GŘ klasické stravenky a volbu stravování protože Karlín je boží :-)
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2017

Méně stresové prostředí (oproti předchozí zkušenosti), velká podpodra vzdělávání zaměstnanců, zázemí velké společnosti (odborníci na různou problematiku, poměrně velká škála benefitů, možnost školení v zahraničí..)
Změnila bych způsob komunikace v rámci společnosti, který by dle mého měl být otevřenější a intenzivnější, tak aby se práce lidí nedublovala nebo nebyla dělána zbytečně. Některá závažná rozhodnutí by měla být více konzultována se všemi dotčenými zaměstnanci/manažery, aby s nimi byli lépe srozuměni. Naopak méně závažná rozhodnutí bychom měli mít možnost dělat méně formálně.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:listopad 2017

stabilní, férový zaměstnavatel jistota zaměstnání a zázemí velké společnosti možnosti dál se rozvíjet zapojování se do zajímavých projektů flexibilita pracovní doby lidský přístup příjemné pracovní prostředí, pracovní nástroje neformální firemní kultura pestrá nabídka benefitů galerie umělecké sbírky
zpružnění systémů a pracovních procesů snížení nadměrné administrativy
Napsáno:listopad 2017
Zaujala / nezaujala vás firma Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?