PHOENIX lékárenský velkoobchod, s.r.o.

Velkoobchod s farmaceutickými výrobky

Minimum benefitů, benefit neabsence je jen 500Kč/ měsíčně, ale vypláceny jen ke konci roku, pokud je 100% absence v roce. Zaměstnavatel hodně žádá a málo dává 😫😫😫😫
Napsáno:březen 2024

Neochota naslouchat zaměstnancům Neustálá práce ve stresu a nuceno pracovat rychle, pokud člověk udělá chybu odvíjí se to na bonusech/osobním ohodnocení Povrchnost vedoucích, nadržování určitým zaměstnancům Chování brigádníků (cizí národnosti) neúprosné, až povyšující vůči Vaší osobě Práce ve Phoenix? Nedoporučuji
Napsáno:červenec 2022

Prijemni kolegove
Otresny pristup vedeni - direktivni pristup neduvera v lidi ma za nasledek velkou fluktulaci zamestnancu Velmi skarede, neciste a neprijemne prostredi pro praci.
Napsáno:červenec 2022

Se svou kolegyní
Během 4 let kdy tahle pobočka funguje se vystřídalo nespočet zaměstnanců a to mluví za vše... Neváží si zaměstnanců
Napsáno:září 2021

Výhody jsou: - stravenky a cafeterie, - ne příliš náročná práce, - netaháte si ji domů, - při práci se dá studovat VŠ.
Po dvou letech v Phoenixu mohu upřímně říct: - naprosto otřesné platové podmínky, navyšování mezd minimální, - nulová možnost kariérního růstu, - pracovní podmínky zoufalé, - atmosféra na pracovišti toxická, - nedůvěra vůči nadřízeným, - autoritářský přístup, - nekompetentní vedení (minimálně na nižších pozicích).
Napsáno:listopad 2020

Phoenix nabízí super vzdělávání v oboru, benefitní kartu, moc pěkné kvartální odměny a minimální možnost karierního růstu. Ale u konkurence dostanu za svoji práci v průměru o 10 000 víc co není málo. Osobní život nemám protože tato firma má stále málo zaměstnanců a je nutné pracovat nadčas který pak odmítají vyplatit ale jsme nutní si je vybrat jako volno, které si ale vzít nemůžeme protože ve firmě chybí lidi. Dovolenou si můžu vybrat jen když si ji nevybere některý můj kolega v ten samý datum. I když jste šikovní a pracujete na 120% nebude žádná šance na karierní růst.

Phoenix má moc dobrý systém pro vzdělávání formou e-learningu. A možnosti bezplatného celoživotného vzdelávaní pro členy komory.

Řád a pravidla
Ve firmě se musíte řídit nesmyslnýmy pravidli o tom co a kdy můžete dělat.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:prosinec 2020

Jediné co je pozitivní je ranní směna a levnější léky v lékárně.
Nefér jednání a neustálé vyhrožování.Výkyvy nálad vedoucího.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2020

Hodne tazky veci máme kazdy den vyskladnovat.
Napsáno:září 2020

Hezké benefity
velice nízký plat, ohromný nepořádek a špína na pracovišti,nemožnost přesčasů, nemožnost splnit normy kuli tomu že je nedostatek práce, pokuty za nesplnění norem
Napsáno:leden 2020

Jednalo se o nenáročnou práci spojenou a fyzickou aktivitou.
Chování některých kolegů, kteří neumí odpovědět na pozdrav a při komunikaci používat slova prosím a děkuji. Nepřišlo žádné vysvětlení změn ze strany vedení. Někteří vedoucí jednali s kolegyněmi direktivně. Velký počet agenturních zaměstnanců, kteří pracují výrazně nad týdenní pracovní dobu. Ačkoli jsem pracoval na 160-180 procent normy, mzda byla stále stejná, bez benefitů.

Možnost práce při studiu
Směny je možné individuálně plánovat v odpoledních hodinách. Dále sobota nopoledne.
Napsáno:březen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma PHOENIX lékárenský velkoobchod, s.r.o.?