Stavíme zajímavé projekty
Rodinný den HOCHTIEF
Rodinný den HOCHTIEF
Pracujeme na krásných a důležitých projektech - Metro D+3

HOCHTIEF CZ a. s.

Generální dodavatel staveb v oblasti pozemního i dopravního stavitelství

Jsme silná firma s dlouhou tradicí a stabilním zázemím, která patří do čtvrté největší stavební skupiny na světě – HOCHTIEF. To nám dává jedinečnou příležitost pracovat na projektech, které mění tvář celé České republiky! U nás nejste jen číslo, ale důležitý člen týmu! S více než 1 000 kolegy máme sílu a možnosti, jak posunout vaši kariéru na novou úroveň. Naše firemní kultura je postavena na otevřené komunikaci, vzájemné podpoře a rozvoji, který je pro nás stejně důležitý jako pro vás.

Všechny pobočky (299)

Přátelský kolektiv. Dobrá komunikace s nadřízenými. Férové jednání. Placené stravné - částečně, Benefit U lékaře, Sic day, Firemní volno.
Napsáno:září 2022

Úspěšné tendry a vyhrané zakázky, stabilita a jistota práce, dobré pracovní zázemí a práce pouze na jednu směnu.
Malé finanční ohodnocení, málo možností setkat se s kolegy napříč firmou, nevýhoda v čerpání benefitů.
Napsáno:srpen 2022

Pracujeme na krásných a důležitých projektech - Metro D

Pracujeme na krásných a důležitých projektech - Metro D

Pracujeme na krásných a důležitých projektech - Multifunkční hala Brno

Pracujeme na krásných a důležitých projektech - Multifunkční hala Brno

Pomáháme druhým v rámci Dobrovolnického dne+4

Prostor pro osobní rozvoj, náplň práce, možnost uplatnění svých vizí
Obrovská byrokratická zátěž. Slabé benefity. Nevyváženost vytížení jednotlivých lidí.
Napsáno:červen 2022

Příjemné prostředí, (až na kopírku, mikrovlnku a varnou konvici - které toho už mají hodně za sebou), vybavení pracoviště dobré. Jsou zde skvělí lidé, a to je pro mě podstatné. Jenom to papírování/schvalování je úmorné. Jinak nemám s ničím problém, a když to shrnu, JSEM TU SPOKOJENÁ.
No, to jsem uvedla už v předchozí odpovědi....vědět to, počkám s tím sem.
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti HOCHTIEF CZ a. s.?
Možnost účastnit se zajímavých projektů.
Firma není schopná efektivně řídit sama sebe. Příliš mnoho formulářů pro ekonomická vyhodnocení staveb. Nízká důvěra k zaměstnancům.
Napsáno:březen 2020

Možnost dalšího profesního rozvoje, školení dle potřeb i dle vlastního výběru.
Občasné podcenění personálního obsazení na projektech.
Napsáno:březen 2020

Flexibilita pracovní doby, prostor pro vlastní kreativitu a důvěra v zaměstnance. Ochota naslouchat námětům zaměstnance.
Osobně si myslím, že větší váha rozhodnutí vrcholového vedení by měla být ve společnosti ctěna. Nezřídka se stává, že vedení divizí ne vždy roli vrcholového vedení vždy ctí. Občas to pak budí dojem, že je království a to má svá hrabství, která se snaží být pokud možno autonomní na králi. Toto schéma úplně dobře není, byť to řada lidí neuslyší ráda.
Napsáno:březen 2020

Cítím se dobře v pracovním kolektivu, který mě bezprostředně obklopuji. Myslím, že benefity jsou dostačující. Nicméně lidé přicházejí a odcházejí a je na osobě konkrétního manažera, aby fungovala loajalita vůči zaměstnavateli.
Vadí mi ztrátové projekty. Myslím, že odpovědnost je často vyvozena vůči realizačnímu týmu, nikoliv vůči těm, kteří chybovali před uzavřením smlouvy. Při uplatnění neúměrných sankcí vůči subdodavatelům se vystavujeme riziku, že s námi nebudou chtít subdodavatele v budoucnu pracovat. Mrzí mě, že v poslední době odešla řada kolegů, kterých jsem si velmi vážil.

Stabilita ,vždy včas mzda
zapojení více mladých kolegů
Napsáno:říjen 2017

Komentář připnutý firmou

Volnost a samostatnost
Na tuto otázku nedokážu odpovědět, neboť osobně preferuji práci v týmu, ale jsem přesvědčena, že naše firma velice podporuje kolegy , kteří hledají ve své práci volnost a samostatnost ve prospěch společnosti.

Neformální pracovní atmosféru
Firma HOCHTIEF CZ a.s. je pro mne osobně společností, která podporuje na pracovišti přátelské prostředí, možnost pracovat s kolegy, na které se můžu spolehnout ,otevřeně s nimi diskutovat o pracovních záležitostech, podporovat se a vzájemně si pomáhat ve prospěch naší společnosti, s pocitem dobře odvedené práce, za kterou si každý z nás bude stát.
Napsáno:listopad 2024

Zaujala / nezaujala vás firma HOCHTIEF CZ a. s.?