INDITEX Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s oděvy

S jistym mistem pokud se mng "lezlo do zadku"
Jen jeden vikend v mesici volny, neustale prehazovani smen, neschopnost mng a jeho zastupcu na prodejne. Neoceneni kvalitnich a schopnych zamestnancu, nevazi si jich, neoceni je. Ceni se zamestnanci, kteri lezou mng do zadku, pochlebuji jim, ceni se mng ne podle schopnosti a kvality, ale podle toho jak moc jsou schopni vlezt vedeni v Praze do zadnice. Cim vic je zamestnanec schopny a pracuje, tim vic na nej nakladaji a pritom jej zacinaji pomlouvat a vytvari dusnou atmosferu. Moto mng jde prikladem uz je davno pase, mng si dela co chce a svym oblibencum vychazi vstric, ostatni se musi podridit a maji smulu. Kdysi se tam pracovalo skvele a spravedlive, po vymene mng slo vse do...a spousta schopnych lidi radeji odesla a ten ubohy zbytecek schopnych co tam zustal je zhnuseny
Napsáno:květen 2021

Kolektiv kolegu na stejný pozici SA ale rozhodne ne tym manažerů který si dělají co chtějí kdy chtějí a jak chtějí hlavně aby odpovídali nakym nadřízeným standardům co kdy a jak a musí udělat a to je vše manažeři ze Zary ze sebe dělají bůhví co když přitom nejsou nic víc než kdokoliv jiný kdo pracuju v obchodě s oblečením
Přístup manažerů organizace často nejsou schopni vyjít vstříc i tomu co jim dáte několik týdnu předem protože mají málo lidi na směnu
Napsáno:říjen 2020

Kreativní stránka mé práce
Nadřízení, management, HR - neumí se chovat k lidem!
Napsáno:leden 2019

Výhodný je 13 plat ve 12 měsíci, ale jinak výplata za tu dřinu je podprůměrná. 16000,- čistého je málo. Plno lidí nastoupí a po měsíci skončí. Měl by si Nás stálích zaměstnanců víc zaměstnavatel vážit a po určité době přidat peníze.
Za hodně práce málo peněz.
Napsáno:listopad 2018

Možnost práce při studiu
Možnost 20, 25 a 30 hodin za týden. Lze měnit počet hodiny na následující měsíc, tak aby to vyhovovalo se školou.
Napsáno:únor 2019

Stabilní zázemí, interní kariérní postup, možnost tréninku a cest do zahraničí, seznámení se zajímavými lidmi, mnoho zkušeností.
Motivace, trénink manažerských dovedností, flexibilita.
Napsáno:říjen 2018

V Zaře byli skveli kolegove,opravdu bajecni. Nevim jestli toto nekdo z nich bude cist ale mrzi me ze se nas tym rozpadl a dnes uz tam z tech lidi nikdo neni,je to skoda protoze jsme spolu nove otevrenou Zaru v OC Chodov vybudovali od zacatku..moc timto dekuji 💙 jen skoda,toho maleho platu 😕 a toho,jak malo se dostane prilezitosti na povysenni,vetsinou to bylo povyseni z kamaradstvi a protekce ...nekteri lide by si ho zaslouzili protoze tu praci delali srdcem a rozumeli módě jako malokdo.
Plat! Spravedlivejsi moznost karierniho postupu. Pohodlnou uniformu nediskriminujicích velikostí!!! Spolecne zamereni se na to..koho jaka zona bavi.

Protoze zadne zkusenosti nepotrebuji. Tyn ZARA si vas zauci sam. ☺ Protoze pro lidi bez zkusenosti je perspektivni moznost karierniho rustu ke kteremu v ZARA casto dochazi. ☺
Napsáno:srpen 2018

S penězi, student si zde na částečný úvazek vydělá více než u konkurence. To se ovšem nedá říct o hlavním pracovním úvazku, zde jsou peníze bídné.
Jako studentovi mi nedokázali vyjít moc vstříc. Do práce jsem musela chodit 5x týdně. Vždycky je to o přístupu a snaze, tady moc snaha vyhovět nebyla.
Napsáno:srpen 2019

plat
Napsáno:srpen 2018

U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma INDITEX Česká republika, s.r.o.?