AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Výroba plochého skla

podívám se do světa, pracuji s lidmi, podílím se na inovacích, kreativní přístup
Napsáno:březen 2017

Mám zde specifickou práci za kterou jsem vysoce hodnocen. Moje práce je vysoce hodnocena.
Zvýšit morálku zaměstnanců a zbavit se nesolidních dodavatelských firem.
Napsáno:květen 2018

Firma nabízí spoustu benefitů, mám štěstí na výborný přístup vedení, na druhou stranu ohodnocení zaměstnanců neroste tak, jak v jiných firmách.
ohodnocení naší pozice. Poskytujeme komplexní korporátní podporu, neustále využíváme cizí jazyk - naše hodnocení je o stupeň nižší, než u kolegů s lokálním působením.
Napsáno:leden 2019

Celkem velká škála firemních benefitů, sick days, příspěvek na volný čas, pojištění, 13. a 14. plat. Jedná se o velkou společnost, kde jste jen kusem, který může být kdykoliv nahrazen. Nadřízení neoplývají slušným chováním ani manažerskými schopnostmi, ale mezi "pěšáci" se najdou inteligentní a schopní kolegové.

Jelikož AGC je velkou firmou, tak se v ní najde dostatek pracovních míst i pro lidi bez praxe a předchozích zkušeností - je možnost je na jednotlivých pozicích zaučit staršími kolegy.

Příležitost využít cizí jazyky
Jedná se o mezinárodní firmu s belgickým vedením a japonskými majiteli, takže je zde oficiálním jazykem angličtina, bez které se na některých pozicích obejdete, ale je rozhodně výhodou ji umět, popřípadě i další světové jazyky - hlavně francouzštinu či holandštinu.

Náročné úkoly
Výroba a zpracování skla přináší především náročné úkoly. Hlavně na neustále se zvyšující nároky na kvalitu finálního výrobku.

Práci v mezinárodním prostředí
Pravidelný kontakt se zahraničními spolupracovníky. Zahraniční službní cesty v rámci pracovních jednání nebo školení.
Napsáno:květen 2019

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group?