Erste Operations GmbH, odštěpný závod

Činnosti související se zpracováním dat a hostingem

Úžasní kolegové, na které se dá spolehnout Vedoucí týmu - férová, umí své lidi podržet Ovocné dny Pěkné pracovní prostředí
Hodně velká zodpovědnost za velmi malé peníze. Spíše pro lidi ihned po škole Neustálé přesčasy Vše na čas, zaměstnanci se dostávají zbytečně pod tlak.
Napsáno:leden 2021

pěkné prostředí a super kolektiv
pracovní doba
Napsáno:únor 2018

skvělé benefity, super kolektiv, spousta mimopracovních aktivity, možnost osobního růstu
Napsáno:duben 2019

Nic
Napsáno:září 2017

EGSS je společnost, která se nebojí dát příležitost mladým lidem. Každý, kdo má ambice a nebojí se práce má zde i možnost kariérního růstu jak v rámci firmy tak v rámci finanční skupiny.
Aktuálně mě nic nenapadá.
Napsáno:leden 2018

Firma je velmi moderní a je v ní velmi přátelské prostředí. Firma dává pracovní možnost i mladým lidem bez pracovních zkušeností. Byl zde velmi krásný bonusový systém, takže ti zodpovědní a šikovní mohli dosáhnout hezkých odměn. Firma pro zaměstnance neustále vymýšlela aktivity formou Fit programu, ovoce na pracovišti různé akce apod,.
Nedá se říct nespokojenost, práce je v některé skupině stereotypní, ale byla zde možnost se posunout dál pokud byl člověk šikovný a měl znaost cizího jazyka.
Napsáno:listopad 2018

Moderní společnost, která stále roste/ 200 letá tradice/ skvělý kolektiv/ součást finanční skupiny Erste Group/ Na zaměstnavateli nejvíce oceňuji NOVÝ management, který se snaží nastavit spravedlivý systém hodnocení a porozumět potřebám svých zaměstnanců. Vedení společnosti podporuje neustálý růst a dává tak příležitost nejen zkušeným pracovníkům ale také mladým lidem bez praxe v celém Hodonínském okresu. Mimo to máte bohatý systém Benefitů (Cafeterie, stravenky, zdravotní volno, jazykové kurzy....) a za odvedenou práci adekvátní mzdové ohodnocení. Kdo je šikovný a pracovitý, může si sáhnout na osobní bonus a možnost kariérního růstu. Možnost cestovat do Vídně, poznat prostředí a kolegy největší rakouské banky.
Nic mě nenapadá!

EGSS je dceřinou společností rakouské Erste Group Bank AG. Jméno ERSTE se pyšní již 200 letou tradicí. Skupina Erste je jedním z největších poskytovatelů finančních služeb ve střední a východní Evropě. Příjemné prostředí, mladý a konstruktivní kolektiv.

Netradiční benefity
Cafeterie, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, 5 dnů zdravotního volna, jazykové kurzy
Napsáno:leden 2020

výborná spolupráce uvnitř týmů a možnost rozvoje, změna ve vedení společnosti k lepšímu v loňském roce, benefity nadstandartní možnosti kariéry v centrále Erste ve Vídni příjemné prostředí
parkovací místa v centru Hodonína
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 24 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Erste Operations GmbH, odštěpný závod?