Amazon Logistic Prague s.r.o.

Vedlejší činnosti v dopravě

každá práce má něco.Já jsem pracovala v kontrolním odd.hodně se tam dodržuje bezpečnost.Za dobrou práci jste řádně zaplaceni.Pro ulejváky to není!Pracuje se rychle,každý má normu..měla jsem dobrou partu,nemůžu si ztěžovat.
neni
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2020

Skvělé benefity Skvělý team a management Super peníze a práce není vůbec tak špatná jak říkají, kdo chce makat, maká Kvalitní zaškolení Proaktivní přístup ke všemu
Jenom dlouhé dojíždění
Napsáno:červen 2020

Příležitost využít cizí jazyky
1. Firma Amazon Logistic Prague s.r.o. nabízí vyučování anglického jazyka pro své zaměstnance. 2. Samotná komunikace lidi s různých národnosti a kultur.

Neformální pracovní atmosféru
Naučí se novým věcem, a hlavně se naučí vycházet s lidi, nejenom když jde o národnosti, kulturu, náboženství ale i s lidi s hendikepem, kteří to mají v životě složitější, ale dělají svou práci na výbornou.
Napsáno:květen 2020

Pokud si zaměstnanec plní v Amazonu své pracovní úkoly, dokáže Amazon takového pracovníka ocenit.V opačném případě tam nemá cenu nastupovat.
Vysoké pracovní nasazení

Možnost kariérního postupu
Je pravdou že pro mladší kolegy je práce v Amazonu velkou příležitostí pro budování kariéry.Nabízí se celá řada příležitostí.Například studování cizích. jazyků, možnost Vysoké školy v různých oborech získání ŘP na kamion a další a to vše prakticky zadarmo.No která firma v ČR Vám může toto nabídnout? Neznám takovou
Napsáno:srpen 2019

Dobrý přístup vedení k zaměstnancům . Různé benefity jako například , nápojové automaty zdarma , týden dovolené navíc a celkem dobré finanční ohodnocení za 100% docházku .Rád na tuto zkušenost vzpomínám .
Svozová doprava pokud bydlíte někde dál od firmy Amazonu tak není problém strávit na cestě do práce a zpět 1,5 hodiny .

Možnost kariérního postupu
Je tu velké množství pozic které člověk muže dělat a pokud je člověk šikovný a ochotný se učit novým dovednostem je možnost se rychle dostat na lepší pozice . Vzhledem k tomu že Amazon je německá firma tak mentalita vedení je trošku jiná než pokud je firma česká , z vedením se dá normálně mluvit .
Napsáno:červen 2019

Dobrá možnost kariérního růstu, zajímavé benefity, interní školení, které je přínosem i pro jiná zaměstnání
špatná komunikace při předávkách směn, nedostatečné informace týkající se různých změn
Napsáno:leden 2019

Ne

Nikomu nedoporučuji !! Je to otrokárna dělaj z lidí cvičený ovce!! I kdyby mi dávali milion tsk se tam nevrátím!!!!!!!!!!

Netradiční benefity
HA! HA! HA!!!
Napsáno:prosinec 2018

Určitě benefity ,čistota,spolehlivost s výplaty ,manažeři dobrý ..tedy jak kdo ale celkem spíše dobrý ,jídlo ušlo ale co by chtěl člověk za 25 kč nenají se nikde . a svozy které jsou zdarma to ulehčí dost ale i unaví pokud jste z dálky
ano vylepšil bych to že když člověk je tam spokojený a má exekuce tak to strhávání je dost rázně vidět vím že nemáte s tím co učinění ale kdyby šlo dát exekutorům nějakou část a zbytek na živobytí bylo by vše lepší ,dělal sem celý měsíc na 10 200kč samozřejmě svou chybou že jsem se zadlužil ale nejde dělat 15 hodin i s cestami za 10 200 kč to bych vylepšil já všem lidem kteří se potýkají s tímto bohužel problémem .

svoz zdarma
nikdo nic neví
Napsáno:prosinec 2018

Cením si na Amazonu, skvěle hlídanou budovu. Uvnitř i venku. V tomhle se jim nikdo tady ve firmách nevyrovná.
Amazon je práce snů, tam vám nic nevadí, máte všeho nadbytek na to že jste v práci. Jde vždy o lidi s kterýma se tam potkáváte denně. Když chcete vydržet,musíte být trochu za blázna.!
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Amazon Logistic Prague s.r.o.?