Ve Phonexii se od začátku cítím jako ve sehraném sportovním týmu, kde všichni táhnou za jeden provaz. Hlas každého se počítá, ať je to kdokoliv. Tvoříme budoucnost společně a respektujeme se. Jsme schopni si ze sebe udělat legraci, ale zároveň pevně jdeme za vytyčeným cílem. Nejvíce na Phonexii miluju férovost a konstruktivnost.
Opravdu mě nic nenapadá. Phonexia je za mě prototyp skvěle vyváženého pracovního prostředí.
Skvělý kolektiv, zajímavá a rozmanitá práce, férovost a individuální přístup nadřízených.
Poddimenzované ICT oddělení, takže občas kluci nestíhají.
Příležitost využít cizí jazyky
Phonexia prodává SW především do zahraničí. S většinou klientů komunikujeme v angličtině a také máme několik zahraničních zaměstnanců, takže veškerá interní komunikace a celo-firemní meetingy jsou v angličtině.
kolektiv ve firmě, skvělý lidé, kultura a prostě ten "vibe" je něco jedinečného ve Phonexii
Dokážeme spolu pracovat ale i užívat čas mimo pracovní dobu.
Na Phonexii mám taky rád to, že je zde "vše" možné, jak to myslím?
- pokud chci něco posunout a věnuji tomu energii je to možné - od drobností i po celofiremní procesy. Nezáleží na pozici
- aktivní podpora sebe vzdělávání - chci se naučit něco nového? OK pokud to jen trošku dává smysl pro firmu, podpoří mě v tom. A to i pro posunutí na jiné pozice které by mě zajímali - horizontálně či vertikálně
taky se mi moc líbí že Phonexia je čistě česká firma která konkuruje na velmi dobré úrovni světovým leaderům v řečových technologiích
drobné změny v změření firmy je něco co se objevuje možná až moc opakovaně
-Velmi přátelský a lidský kolektiv. I když máme jasný focus na práci a výsledky, nejdeme zde přes mrtvoly. Pokud se změní okolnosti, mění se i nastavení cílů, což v korporátu většinou nejde.
-Práce s velmi zajímavými a inovativními technologiemi.
-Světový top vývoj např. v oblasti hlasové biometrie.
V Phonexii je skvělá firemní kultura podpořená uvolněnou atmosférou, rozmanitými firemními akcemi a super partou lidí. Člověk má zároveň taky možnost růst v tom, co ho baví a co mu jde. Komunikace do firmy je vždy férová a otevřená. Je vidět zájem o to, aby byli zaměstnanci spokojení. Snažíme se tu vždy vycházet si navzájem vstříc.
Žádný zaměstnavatel není dokonalý. V Phonexii je však zaměstnanec vždy vyslyšen a je vidět práce a snaha o řešení dané situace.