Umíme se bavit :)
Umíme se bavit :)
Klid v práci. Jistota ve výsledcích.
Klid v práci. Jistota ve výsledcích.
synlab czech s.r.o. image 3

synlab czech s.r.o.

Činnosti související s ochranou veřejného zdraví

Společnost synlab czech s.r.o. je součástí nadnárodní skupiny SYNLAB Group, která je evropským leaderem v rámci laboratorní diagnostiky. Náš skvělý tým profesionálů poskytuje komplexní služby v oblasti laboratorních vyšetření. Zajišťuje provoz 25 ambulancí, přes 120 odběrových pracovišť a 13 laboratoří v celé ČR a také svoz materiálu z nemocnic, od praktických i odborných lékařů a ambulancí. Společně se významně zasazuje o podporu prevence a edukaci veřejnosti, jak pečovat o vlastní zdraví.

Skvělý kolektiv, moderní vybavení laboratoří, možnost vyjádřit své názory a návrhy.
Celková pracovní doba by mohla být 8 hod včetně poledni pauzy namísto 8,5.
Napsáno:prosinec 2018

standardní zaměstnavatel, nenapadá mě čeho bych si výrazně cenila
příspěvek na dopravu, laboratoře jsou mimo Brno a doprava je složitá, většinou jezdí zaměstnanci vlastními auty
Napsáno:únor 2018

Zajimave projekty Silna spolecnost
Pragocentralizace Intrikareni vedoucich, kult oblibencu a vyvolenych Netransparentni komunikace

Vyzaduje se vysoka mira seberizeni, organizovaneho planovani, samostatnosti. Neexistuji zadne firemni pravidla pro procesni rizeninapod.

Firme se dari a v oboru, ve kterem pusobi je mala pravdepodobnost, ze by prisla krize.
Napsáno:březen 2025

zajímavá práce v bezvadném kolektivu
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti synlab czech s.r.o.?
S kolektivem na pracovišti a různorodou pracovní náplní.
Pragocentralizace! Zaměstnanci centrály se chovají arogantně a s nadhledem k těm, kteří pracují v provozu nebo mimo Prahu. Mají pocit, že jsou nadřazení a nemají zájem o problémy běžných smrtelníků. Nemají ponětí o tom, jak to chodí v provozu. Nerozumí specifickým problémům a potřebám, se kterými se pracovníci potýkají. Slabá investice do vzdělávání a rozvoje svých zaměstnanců.
Napsáno:červenec 2024

Poměrně dobrý kolektiv Pravidelné i nepravidelné firemní akce či akce s kolegy Zastoupení všech věkových kategorií na všech pozicích (jednoduše se hledají vrstevníci) Firemní vůz i pro soukromé účely
Přílišná byrokracie Čím dál tím větší naklonění k negativním korporátním praktikám vůči zaměstancům Občasné přehlížení interního řádu/směrnic Častý chaos bez fundamentálního základu, o který se dá opřít Téměř neexistující kariérní postup

Práci, co dává hlubší smysl
Firma se zabývá laboratorní diagnostikou ve zdravotnictví. Veškeré odběry (nejen) u lékaře se zpracovávají tímto nebo podobným typem laboratoře.

Pokud odvádíte svoji práci, je zde velmi těžké přijít o zaměstnání z provozních důvodů (rušení poboček, pracovních míst apod. - nic z toho se neděje a kdyby se stalo, pravděpodobně by se zaměstnanci "převeleli" jen do jiné laboratoře). Firma si chce udržet své zaučené a zkušené zaměstnance.
Napsáno:červenec 2023

Zajímavé benefity,
Platové ohodnocení by mohlo být lepší
Napsáno:březen 2022

vedení co se vyžívá v klepech
Napsáno:prosinec 2021

Jsem spokojený s přístupem firmy a s tím, že vždy jednáme na rovinu. Když se mi něco nelíbí, mohu to říct nahlas. Firma umí zachytit potenciál a najít, čím může být člověk pro společnost přínosný a podle toho se k němu chová.
Mezi jednotlivými odděleními nebo pracovištěmi občas funguje bariéra, občas způsobená vzdáleností, občas odborností a díky tomu je někdy náročné tyto bariéry prolomovat. Když někdo nemá dost ostré lokty, tak se do těch dveří vlamuje dlouho.
Napsáno:září 2021

Zajímavé projekty Nové technologie Perfektní přístup vedoucího Super team na našem oddělení Jazykové Kurzy Teambuilding Firemní Tarify
Napsáno:září 2021
Zaujala / nezaujala vás firma synlab czech s.r.o.?