synlab czech s.r.o. image 1
synlab czech s.r.o. image 2
synlab czech s.r.o. image 3

synlab czech s.r.o.

Činnosti související s ochranou veřejného zdraví

standardní zaměstnavatel, nenapadá mě čeho bych si výrazně cenila
příspěvek na dopravu, laboratoře jsou mimo Brno a doprava je složitá, většinou jezdí zaměstnanci vlastními auty
Napsáno:únor 2018

Vážím si přístupu managementu, který problémy a požadavky řeší transparentně. Struktura vedení je jasná, vždy vím, za kým jít, vždy vím, kam se obrátit pro radu. Zaučení probíhalo taky velmi strukturovaně. Když mám nějakou kritiku, nebojím se ji říct nahlas.
Klasika v korporátu: člověk musí počítat s tím, že zažité postupy a principy prostě nezmění.

Řád a pravidla
Spousta procesů je popsaná v návodech a jsou na ně konkrétní postupy.

Práci bez přesčasů
Doposud se mi nestalo, že by mě někdo tlačil k tomu, abych zůstala déle v práci. Na hodiny jsou tu klasicky pípačky, takže když přijdeš dříve, odcházíš dříve, atd. Je možnost si hodiny nadpracovat a vzít si pak náhradní volno, nebo odcházet z práce dříve.
Napsáno:srpen 2025

Zajimave projekty Silna spolecnost
Pragocentralizace Intrikareni vedoucich, kult oblibencu a vyvolenych Netransparentni komunikace

Firme se dari a v oboru, ve kterem pusobi je mala pravdepodobnost, ze by prisla krize.

Vyzaduje se vysoka mira seberizeni, organizovaneho planovani, samostatnosti. Neexistuji zadne firemni pravidla pro procesni rizeninapod.
Napsáno:březen 2025

zajímavá práce v bezvadném kolektivu
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti synlab czech s.r.o.?
S kolektivem na pracovišti a různorodou pracovní náplní.
Pragocentralizace! Zaměstnanci centrály se chovají arogantně a s nadhledem k těm, kteří pracují v provozu nebo mimo Prahu. Mají pocit, že jsou nadřazení a nemají zájem o problémy běžných smrtelníků. Nemají ponětí o tom, jak to chodí v provozu. Nerozumí specifickým problémům a potřebám, se kterými se pracovníci potýkají. Slabá investice do vzdělávání a rozvoje svých zaměstnanců.
Napsáno:červenec 2024

Poměrně dobrý kolektiv Pravidelné i nepravidelné firemní akce či akce s kolegy Zastoupení všech věkových kategorií na všech pozicích (jednoduše se hledají vrstevníci) Firemní vůz i pro soukromé účely
Přílišná byrokracie Čím dál tím větší naklonění k negativním korporátním praktikám vůči zaměstancům Občasné přehlížení interního řádu/směrnic Častý chaos bez fundamentálního základu, o který se dá opřít Téměř neexistující kariérní postup

Práci, co dává hlubší smysl
Firma se zabývá laboratorní diagnostikou ve zdravotnictví. Veškeré odběry (nejen) u lékaře se zpracovávají tímto nebo podobným typem laboratoře.

Pokud odvádíte svoji práci, je zde velmi těžké přijít o zaměstnání z provozních důvodů (rušení poboček, pracovních míst apod. - nic z toho se neděje a kdyby se stalo, pravděpodobně by se zaměstnanci "převeleli" jen do jiné laboratoře). Firma si chce udržet své zaučené a zkušené zaměstnance.
Napsáno:červenec 2023

Zajímavé benefity,
Platové ohodnocení by mohlo být lepší
Napsáno:březen 2022

vedení co se vyžívá v klepech
Napsáno:prosinec 2021

Přátelská atmosféra v oddělení, flexibilní pracovní doba, možnost vzdělávání, stabilita
Komunikace napříč odděleními
Napsáno:září 2021

Jsem spokojený s přístupem firmy a s tím, že vždy jednáme na rovinu. Když se mi něco nelíbí, mohu to říct nahlas. Firma umí zachytit potenciál a najít, čím může být člověk pro společnost přínosný a podle toho se k němu chová.
Mezi jednotlivými odděleními nebo pracovištěmi občas funguje bariéra, občas způsobená vzdáleností, občas odborností a díky tomu je někdy náročné tyto bariéry prolomovat. Když někdo nemá dost ostré lokty, tak se do těch dveří vlamuje dlouho.
Napsáno:září 2021
Zaujala / nezaujala vás firma synlab czech s.r.o.?