Příjemné pracovní prostředí, výborný kolektiv a možnost práce z domova. Firma poskytuje moderní vybavení a nejnovější software pro práci. Dostatečný rámec pro vlastní realizaci a možnost ovlivňovat chod věcí.
Rozšíření obzorů v daném oboru, vnitrofiremní komunikace na výborné úrovni, přátelský a příjemný kolektiv plný profesionálů. Práci v Bisnode (Dun and Bradstreet) vřele doporučuji.
Oceňuji přátelskou atmosféru ve firmě. Také profesionalita zaměstnanců je na vysoké úrovni. Firma se o své zaměstnance stará a snaží se jim zpříjemňovat pracovní život (nejen dobrou kávou ;-) ). Cením si možnosti pracovat z domova a kvalitního technického zázemí. Bisnode jako zaměstnavatele i obchodního partnera doporučuji!
Firma by mohla být blíže mému bydlišti (i když dostupnost na metru je dobrá).
Nejvíce jsem byla spokojena s počtem školení obchodních dovedností. Díky nim jsem se výrazně posunula ve výsledcích své práce. Co se ale týká atmosféry ve firmě, byl na nás uměle vytvářen tlak a až neadekvátní konkurenční prostředí mezi kolegy za účelem zvýšení výkonu. Nálada tak v práci byla na bodu mrazu.
Způsob komunikace směrem od přímého nadřízeného. Srážení před kolegy. Nevhodná motivace k práci.