Oceňuji, že se ZK snaží najít nová a pružná řešení pro skloubení pracovních a soukromých povinností. Jako velký benefit vnímám jídelnu, pružnou pracovní dobu a možnost využití indispozičního volna. Jako užitečné a využitelné i v soukromém životě shledávám každoroční školení řidičů a školení v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Skutečný ideálnější a jednodušší proces skloubení pracovního a soukromého života pro matky s malými dětmi - zkrácené úvazky.
Zlínský kraj jako zaměstnavatel je stabilní a důstojný zaměstnavatel. Jsem na něj pyšná, líbí se mi, co vše pro Zlínský kraj dělá od sociální sféry až po inovace, dotace, rozvoj. Moc se mi líbí pracovní zázemí, support, jídlo (výběr ze 3 variant považuji za neskutečný luxus).
Byla bych spravedlivější pro dojíždějící z větší dálky. Tzn. snažila bych si tyto lidi udržet kompenzacemi jako např. více home office na pozicích, kde je to možné, adekvátní pokrytí vyšší finančních nákladů. Více bych se zajímala o jednotlivce a jejich profesní růst, budoucnost a jak si je udržet.
Oceňuji zaměstnanecké benefity, velmi milý, vstřícný a profesionální kolektiv lidí na odboru, kde pracuji. Zajímavou pracovní náplň a práci, která mi dává smysl.
Rezervy ve sladění soukromého a pracovního života - např. větší možnost práce z domova.
1. možnost se vzdělávat ve spoustě různých oblastí
2. všichni zaměstnanci jsou soustředěni ve 3 budovách, které jsou velmi blízko od sebe
3. možnost připojení do počítačové sítě úřadu z domova
4. dobrá výše příspěvku ze zaměstnaneckého fondu, strava přímo v budově úřadu, 2 dny HO v měsíci
5. naučila jsem se zvládnout, že nikdy nebudu mít svoji práci hotovou