Společné snídaně v našich kancelářích na Karlíně
Brainstorming u kávy
Brainstorming u kávy
Příjemné prostředí+5

CustomInk Thread, s.r.o.

Činnosti v oblasti informačních technologií

V Custom Ink vytváříme zboží na míru pro klienty od malých firem až po největší společnosti světa a v pražské kanceláři se můžete stát součástí rostoucí pobočky firmy s různými příležitostmi. Víme, že růst pochází z inovací, kultury progresivního myšlení a zaměstnanců, kteří mají autonomii vytvářet nové a vzrušující projekty. Pokud hledáte otevřenou, motivovanou a především inovativní a progresivní společnost a lidi, se kterými budete spolupracovat, pošlete nám svůj životopis!

1. Naucil jsem se hodne noveho - velky duraz je kladen na osobni rozvoj 2. Dobre benefity 3. Prace z domova neni problem

Skvělá kancelář na Karlíně, PSko, jídlo a nápoje, balkón

1. Budget na vzdělávání 2. Kurzy angličtiny 3. Každodenní používání angličtiny v práci 4. Podpora sebevzdělávání od managementu 5. Placené kurzy
Napsáno:únor 2023

Společnost Custom Ink má úžasnou firemní kulturu, která se pojí hlavně k zaměstnancům o které je zde výborně postaráno. Je zde krásné a příjemné pracovní prostředí, naprostá flexibilita která se dá skloubit i s osobním životem. Jako krásný benefit jsou zde neustále plné lednice pití i jídla pro všechny, každý týden společné firemní snídaně i obědy. Velmi příjemní kolegové.
Ne
Napsáno:září 2022

Pohodová atmosféra

Pohodová atmosféra

Příjemná kancelář

Příjemná kancelář

Společné snídaně v našich kancelářích na Karlíně+6

I am most satisfied with the colleagues. It is great to spend your workday with enjoyable, sympathetic and clever people.
Napsáno:září 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti CustomInk Thread, s.r.o.?

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma CustomInk Thread, s.r.o.?