Za tým kolegů na Pardubické pobočce a celkovou spolupráci s nimi, pomoc při řešení problémů od své nadřízené.
Lidský přístup.
Málo benefitů.
Pružnou pracovní dobu
Pokud potřebujete z práce odejít dříve domů, nebo kamkoliv, tak Vám vedoucí vždy vyhoví, potřebujete k lékaři, nebo vyzvednout děti, není problém se domluvit i na dřívějších odchodech, protože právě musíte vyzvedávat děti.
Práci bez přesčasů
Pracovní dobu máte 8,5h, ale pokud se Vám daří, tak pracovní dobu máte 8h a nikdo Vám nikdy nenařídí přesčas i když je občas potřeba být i po pracovní době na telefonu, jelikož se jedná o dopravu a musíte být flexibilní.
Prima parta spolupracovníků, různorodá náplň práce a vedení, na které je spolehnutí - vždy mi se vším pomůžou, poradí a ukážou!
Občas práce ve stresu, ale to k této přepravě patří. Jinak nemáme nic.
Každý den je různorodý a seznamujeme se stále s novými a novými věcmi či lidmi. Tato práce mě mnohé naučila a rozvinul jsem vědomosti ze studijních let. Navíc, lehce se jí naučí i člověk, který v tomto oboru nikdy nepracoval!
Netradiční benefity
Firma nabízí několik zajímavých benefitů. Kromě 13. a 14. platu také stravenkový paušál, Multisport kartu, řadu firemních či sponzorovaných akcí, a mnoho dalšího!
Pro mě je důležitý kolektiv.
Super parta lidí o tom se tady nedá pochybovat.
Co se týče vedení tak je vždy na všem domluva , jme tu prostě lidi a dokážeme se s všema na všem domluvit.
Firma je ve svém oboru opravdu stabilní a rozvíjejíci se firma.
Vedení má jasně dané cíle , a dle mého názoru , má funkce na trhu této firmy hlavu a patu.
U této firmy máme ještě 26 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?