Dobrá pozice skvělá různorodá práce ale zaměstnavatelem nedoceněná
Vedení společnosti je zaujaté nezáležím jim na lidech, ale jen na sobě a svém osobním prospěchu. Věci které funguji se ruší a zavádějí se ty které fungovat nemohou. Prezentuji se věci na pohled krásné ale zdání klame a opak je pravdou
Hodně neodkladné a nedoceněné práce , málo času, stres - po chvíli a zdánlivě jednoduché úkoly se stávají náročnými
Rozmanitou práci
velmi pratelska atmosfera, na teto firme jsem zacinal jako ridic a za svych vice nez 10 jsem poznal par neuveritelnych pratel. ackoliv zacatky byly krusne, osobne bych nemenil, jen snad pokud by doslo k nejakym zasadnim zmenam ve vedeni nebo pristupu.
* velmi ocenuji fairplay jednani
* snahu pomoct, vyjit maximalne vstric - domluvit se da na vsem
* pokud chete delat, prace je, penize nasledne taky
* spoluprace mezi kolegy, pozitivni, otevrena komunikace
* mozna az trosku rodinna atmosfera a toto lze rict i o novejsich kolezich napr. z UA, kteri kdyz se chteji posunout napr na lepsi linky a neco proto i udelaji napr jazyk atd, firma jim to umozni a oceni
nenapada mne nic zasadniho, mozna trosku pokulhava kvalita oprav vozu, ovsem mame sml. servisy, tazke toto resit lze.
Přijali mne na funkci, že potřebují kvalitního člověka a nyní mi t tvrdí že má pozice je nevytížená, a tudíž mne vyhazují. A starého dědka, který dělá chyb jako máku, si tu nechají.
s jednáním vedoucího, vidí chyby jen na mne, ale ne na kolegovi
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?