Prosperity Financial Services a.s. image

Prosperity Financial Services a.s.

Finanční poradenství

Oceňuji fantasticky propracovaný zaškolovací systém, kdy je jasně dané co se ode mě očekává. Etický kodex poradce je zde přísně dodržován.

Možnost kariérního postupu
Kariéra v Prosperity je jasně daná a naprosto každý má možnost se profesně posouvat dle svých výkonů. Neexistuje povýšení na základě kontaktů ve vyšším managementu.
Napsáno:únor 2022

časová flexibilita
Napsáno:listopad 2020

Výborný systém práce. Lehce naučitelný obor. Velká zodpovědnost s velkým ohodnocením.
Ta velká zodpovědnost je risk.

Pružnou pracovní dobu
Jste páni svého času. Výše vašeho příjmu závisí pouze na vaší vůli plnit aktivity. Může to být pár tisíc, když se rozhodnete celý měsíc ležet a jednou týdně někam zajít. Může to být desítky až stovky tisíc, pokud si dobře rozvrhnete vlastní program a dáte se do práce! Jediný faktor, co na to potřebujete je motivace. Je jedno, jestli máte charisma nebo ne, jestli jste dobří řečníci nebo ne, jestli umíte s čísly nebo ne, stačí mít motivaci a jde to samo. A motivace je něco, co naše firma dělá výborně!
Napsáno:leden 2019

Nejvíce spokojený jsem, protože je to asistované podnikání! Nic nemusím vymýšlet z vlastní hlavy, moji zkušenější kolegové si vším už prošli a já nemusím dělat zbytečné chyby, stačí mi, když naslouchám a učím se od zkušenějších kolegů! Nejvíce mě asi baví firemní dovolený o které máme pravidelně soutěže v podobě Rakouska, Bali, Keni, New yorku, Miami a podobně, i přestože by jsme si většina lidí mohli tyto dovolené koupit, tak jako největší přínos vidím to, že se tam sejdeme jako skvělá banda úspěšných lidí a vyměníme si zkušenosti!
Popravdě nedokážu říct, zda bych něco vylepšil, protože už jsem jednou zmiňoval, že to naše podnikání je asistované, takže pokud se mi něco nezdá, nebo nelíbí, tak to okamžitě sdílím se svými zkušenějšími kolegy a snažíme se problémy řešit ihned. Kdybych měl něco vypíchnout, tak bych možná v rámci zkvalitnění náborů zkusil zavést něco jako ,, nevolávání klientů " pro začínající poradce, které by to mohlo v hlavě utěšit a my Manažeři by jsme měli o argument navíc, proč s námi makat. Pro mě osobně by toto nebyla věc, kvůli které bych se rozhodnul pro naši společnost pracovat, ale myslím si, že pro některé konzervativní lidi ze zaměstnání by to byl další plus k rozhodnutí jít s námi makat. Tohle vnímám jen z důvodu, že vím, že některé společnosti to mají a možná proto mají o náboj navíc.
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Prosperity Financial Services a.s.?
Jsem nadmíru spokojen se zázemím ve firmě a podporou společnosti, zároveň přináší výborné platové ohodnocení. Je skvělé jak je ve firmě možné skloubit osobní a pracovní život. Jsem pyšný, že mohu pracovat právě zde!
Rád bych ještě více nástrojů v analytice pro rychlejší a lepší práci, přesun dalších kalkulaček. Zároveň bych ocenil rozšíření startupů i do jiných měst.

Možnost kariérního postupu
Ve firmě Prosperity je kariérní růst zabezpečen propracovaných kariérním plánem. Každý kdo chce růst se může posouvat v kariéře. Velice motivační kariéra!

Mít o koho se opřít je v dnešní době důležité. Ve firmě se můžete spolehnout jak na nadřízené, tak na stabilní zázemí!
Napsáno:červen 2022

Oceňuji to, jakým směrem se firma ubírá, jaké má vize do budoucna. Líbí se mi přístup k nám zaměstnancům, ale i ke klientům.
Není co bych vytknul.

Volnost a samostatnost
Svobodné podnikání mi dovoluje řídit si čas i výdělek.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Toto umožňuje flexibilní pracovní doba, svůj čas si mohu plánovat.
Napsáno:červen 2022

Přešla jsem nedávno od konkurence sem, protože jsem nebyla spokojená, jak to tam fungovalo. Tady Vám v začátku se vším pomůžou, projdete si v začátku vzdělávací akademií, která Vám hodně dá a pak Vás čeká certifikace. Po ní, byste měli být už schopni pracovat sami. Je tu velká motivace, krom pochvaly se tu rozdávají dost dárečky, každý měsíc příspěvek na podnikání, soutěž o dovolenou atd.. *** Rychlý kariérní růst s vyšším koeficientem provize
Není nic, co bych vytkla.
Napsáno:červen 2022

Pořád se učím něco nového, každý den je jiný, není to pořád stejné dokola. Různé šklení kde de učíme nové věci. Sama si řídím svůj čas jak potřebuji.
Vlastně ani nic není co bych vytkla.
Napsáno:červen 2022

Firma neustále roste, a my s ní :-)
Dojezdová vzdálenost na centrálu, ale s tím se nedá nic dělat :-)
Napsáno:listopad 2023

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Prosperity Financial Services a.s.?