Prosperity Financial Services a.s. image

Prosperity Financial Services a.s.

Finanční poradenství

Ve firmě se mi líbí velmi inspirativní prostředí, které člověka žene kupředu a motivuje k lepším výsledkům. Dále se mi líbí férově a přesně nastavený kariérový postup, kde člověk, který maká, skutečně dosáhne na konkrétní pozici po splnění daných kritérií. Ve firmě tak nehrozí dosazování kamarádů a známých na vyšší pozice bez splnění konkrétních požadavků. Dále přijdou velmi vhod konkrétní pracovní nástroje - kalkulačky (analytika), kterými firma disponuje a nám tak díky tomu napomáhá odvádět kvalitně naši práci vůči klientům. V návaznosti na tyto nástroje je další plus jejich neustálá inovace a aktualizace.
Jako jediný mínus vidím to, že pokud se pro tuto práci rozhodnete z pozice zaměstnance, tak je časově obtížnější naplánovat vstupní školení se zaměstnáním, které člověk v průběhu vykonává. Avšak pokud si toto člověk zkoriguje ve stávajícím zaměstnání, tento mínus odpadá.
Napsáno:červen 2022

Rozhodně mezi velké klady patří možnost osobního rozvoje, který dokáže člověka posunout jak v profesním životě, tak osobním. Důležitou předností je také, že člověk se dokáže osobnostně posunout i navzdoru věku a být hlavou úplně jinde než většina vrstevníků. Druhým kladem je rozhodně také podpora, kterou má firma špičkově zvládnutou, ale i přesto se ji snaží pořád a pořád vylepšovat, aby neustále posouvala všechny lidi vpřed a co nejvíce usnadnila a zefektivnila práci.
S čím člověk spokojený přímo není, se velmi těžce hledá, ale samozřejmě možnost něco vylepšit je vždy, i kdyby o 1%. Proto mě napadá, jestli by nebyla možnost například vždy na konci roku, provést nějakou anketu/dotazník, který by mohli vyplnit víceméně všichni a jednalo by se právě o návrhy, co nám ještě chybí, případně co změnit, co je špatně, což by se následně mohlo probrat na dalších poradách, jestli to má nějaký ten smysl a přínos.
Napsáno:červen 2022

Oceňuji možnost kariérního růstu Velmi společenský a přátelský kolektiv Super benefity a motivující soutěže Snaha pomoc lidem v okolí
Vylepšil bych zázemí kanceláří Občasná povýšenost některých nadřízených
Napsáno:červen 2022

Oceňuji zázemí ve firmě. Krásné reprezentativní prostředí, které mě ihned oslovilo. Jsem ráda, že pracuji v kolektivu mladých a ambiciózíních kolegů, kteří si jdou pevně za svým cílem. Taky oceňuji to, že jsem pánem svého času, takže mám plno času na své zájmy, koníčky a další aktivity.
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Prosperity Financial Services a.s.?
Výborný zaškolovací systém, který vedou zkušení manažeři. Flexibilita práce, která umožňuje se i osobnímu životu věnovat na 100%. Kolektiv lidí, který drží při sobě jako rodina. Společně trávený čas na firemních akcích, díky kterým se naše pracovní vztahy prohlubují a stávají se přátelskými. Možnosti kariérního růstu a především osobního růstu. Neustálé zaškolování nových věcí a zlepšování kvality pro klienta. Kvalita a klient vždy na prvním místě. Podmínky, které pro nás jsou, a které měly před x lety tehdy nastupující poradci, nyní manažeři, lidé ve vyšším vedení se nedají srovnat, vše je ulehčeno a jde to dopředu.
nenapadají mě absolutně žádná negativa, máme být vždy pozitivní.
Napsáno:červen 2022

Já jsem spokojen s individuálním přístupem ke každému spolupracovníkovi. Dále jsem rád že jsou jasně nastaveny pravidla ve firmě ,jelikož jde firma jednotně a stejným směrem ve všech regionech.
Částečně s lehkým chaosem co se děje během výplatních termínu na backoffice ( ale chápu vytíženost). Dále bych byl rád aby se zpřístupnily zpět možnosti přihlásit se do institucí( týká se pouze těch ,které mají proklik přes analytiku) jelikož často jsou s tím potíže.
Napsáno:červen 2022

Dostáváte peníze za skutečně odvedenou práci. Pomáháte lidem a máte za ně nějakou zodpovědnost.
Pomalu se proplácí provize.
Napsáno:červen 2022

Velice transparentní systém povyšování, od začátku přesně vím co musím udělat proto, abych se dostal na danou pozici. Pravidelná školení na vysoké úrovni, naučí velice srozumitelně úplného nováčka se ve všem zorientovat, navíc školitelé jsou opravdoví profesionálové v daných oblastech.
Účast na některých poradách je časově náročná, obzvlášť pokud je v jiném městě. Nicméně i když to občas vnímám jako nevýhodu, poradu jsou vždy věcné a užitečné
Napsáno:červen 2022

rozvoj firmy - nábor nových spolupracovníků a jejich vzdělávání, firemní kultura - investice zpět do firmy co se týká IT podpory, kalkulaček, srovnávače možnost výběru - prodejce x manažer
rozvoj firmy jde mnohem rychleji než možnosti Back Officu
Napsáno:červen 2022

Velmi se mi líbí nastavení pracovní kariéry. Pak se mi líbí, že firma je stále v růstu a doufám že to tak bude i nadále pokračovat.
Nelíbí se mi, že většina produkce se odevzdává na poslední chvíli.
Napsáno:červen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Prosperity Financial Services a.s.?