S jednou velice dominantní kolegyní, která si však myslela, že je tam ona šéfová (nebyla) , a v zaučení, kdy jsem si spletla jak udělat kafe, mi ho nechala zaplatit... Tak jsem si k němu koupila buchtu, a šla domů😂... A potom ještě s penězi, 63/h mi přijde opravdu směšné... :)
Rozmanitou práci
Je tam práce s pokladnou, se zákusky, s pečivem, chlebíčky s různÿmi bagetkami, obsluha zákazníků, dělání kávy... Toto mi přišlo fajn :)
Protože ještě nemaj tak velké zkušenosti... A až na peníze, nebo kolektiv je to fajn práce :)
férovost, slušné jednání manažerky,
benefity - možnost zakoupení výrobků za snížené ceny
nevím, co by se dalo vylepšit, na to jsem tam pracovala velmi krátce
Já se zeptám jinak: kdo by nechtěl pracovat v příjemném prostředí ? Ovšem uvědomte si, že Karlova pekárna má mnoho poboček, a každé to může být jinak. Vše je jenom o lidech. Já jsem měla to štěstí, že v té mé pobočce to bylo takto, ovšem překazila mi to "korona".
Klidnou práci
Práce to není až tak klidná, v každé práci se musí "makat", zadarmo Vás platit nikdo nebude. Ale pořád je to jenom o lidech. Jde o to, že tam nikdo zbytečně nestresoval zaměstnance, šlo o lidský přístup, a to se už dnes málo vidí.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?