Jsme z Generali České, jasně že všichni tvoříme firemní kulturu.
Jsme z Generali České, jasně že všichni tvoříme firemní kulturu.
Jsme z Generali České! Jasně, že nás baví pracovat na projektech společně.
Jsme z Generali České! Jasně, že nás baví pracovat na projektech společně.
Jsme z Generali České! Jasně, že si můžeme popovídat u kávy.
Jsme z Generali České! Jasně, že si můžeme popovídat u kávy.
Učit se a posouvat+9

Generali Česká pojišťovna a.s.

Pojišťovnictví

Generali Česká pojišťovna nabízí stabilitu a zázemí velké mezinárodní společnosti. Jenom v České republice se staráme o 2,9 milionů klientů a pečujeme o 6,6 milionu pojistných smluv. Jsme moderní a dynamickou firmou, které záleží na tom, aby se u nás každý cítil dobře. Podporujeme kolegy a kolegyně na mateřské a rodičovské dovolené, stejně jako LGBTQI+, OZP, diverzitní týmy, mezigenerační spolupráci. Jsme flexibilní, proto podporujeme hybridní způsoby práce, včetně práce z domova.

Moznost prace z domu, flexibilni pracovni doba, benefity - prispevky na penzijni pojisteni, stravenky...
Lepsi ohodnoceni prace - plat
Napsáno:březen 2017

Práce z domova byla super, to byla hlavní výhoda. Pracovní doba - (prohlídky poj. událostí) byla taková jak jsem ji naplánoval (ráno, odpol, na večer apod).
Na pozici mobilní technik pro majetek: Vyšší finanční oceňování zaměstnanců na této velice náročné a zodpovědné pozici. Platit práci o víkendech podle zákoníku práce. Platit obrovské přesčasy během kalamit. Po necelých 4 letech nebyla sebemenší motivace zůstat - škoda
Napsáno:únor 2017

Podporujeme diverzitu týmů a vytváříme bezpečné a podporující prostředí pro všechny. Dáváme příležitosti ženám, které mají chuť zahájit novou kariéru v našem IT týmu. Podporujeme LGBTQI+ zaměstnanectvo a také rodiče na i po rodičovské dovolené.

Jsme součástí globální iniciativy The Human Safety Net. THSN řeší základní problémy komunit, ve kterých žijeme a pracujeme. Jejich cílem je umožnit znevýhodněným skupinám lidí zlepšit jejich životy i životy jejich rodin a komunit.

Nejsme "jen" pojišťováci. Příležitosti máme v různorodých týmech: marketing, PR, komunikace a HR; likvidace, call centrum, správa pojištění; finance, analýzy, pojistná matematika; produktový management, risk management; IT - vývoj, správa.

Rovnováha pracovního a osobního života je pro nás důležitá. Stavíme na osobní zodpovědnosti každého z nás, na vzájemné důvěře a otevřené zpětné vazbě.+9

Různorodost práce
Managment
Napsáno:březen 2017

Personální politika
Podpora ve vedení projektu
Napsáno:únor 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Generali Česká pojišťovna a.s.?
Krásná práce s lidmi, super tým s druhými pobočkami, super produkty a sjednavače. Manažerka je optimistická a na všem se s ní dá domluvit, jsem ráda, že jsem se vrátila zase zpět, jak říkám vrátila jsem se domů :)
Bývalá manažerka tu udělala paseku, kterou dáváme dohromady
Napsáno:únor 2026

Možnost HO, fajn vedení, bezva kolegové.
Plat je průměrný.
Napsáno:leden 2026

Priestor na sebarozvoj, celkovo mi príde, že mi venujúveľa času aby som sa naučila ich taktiky.
Neviem či som s touto prácou stopercentne stotožnená
Napsáno:leden 2026

Týmová práce, podpora týmu, komunikace, otevřenost
Napsáno:leden 2026

milý kolektiv, férové ohodnocení, homeoffice
málo kreativity, mikromanagement
Napsáno:prosinec 2025

Dobré kolegy - ne všichni, ale spolupráce dobrá
totálně neschopní manažeři - chaos, negativita, ignorace

manažeři nesnesou lidi s větší praxí, i když jim práci nabídnou, postoupit lidem co byli déle zaměstnaní na určitý plat (postup) je prakticky nemožné. Pracuje se prostřednictvím "helpdesku", kde je cílem odpovědět co nejrychleji, nikoliv co nejlépe. Jako zkušenost a praxe do CV myslím je to skvělé, dlouhodobá práce ale vyžaduje jisté splynutí s firmou. Práci mohou ocenit i matky s dětmi, jelikož počet dnů na HO (3-4) je na trhu výjimečné (kdo ale má rád vlastní pracovní místo a komunikaci osobně toto příliš neocení - s některými kolegy je prakticky nemožné se osobně potkat).
Z oddělení:Právo
Napsáno:prosinec 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Generali Česká pojišťovna a.s.?