S E T O S spol. s r.o.

Velkoobchod s elektronickým a telekomunikačním zařízením

Vítejte ve světě SETOS, kde elektronika není jen zboží, ale vášeň. Naše cesta začala v roce 1992 a od té doby jsme se vypracovali do pozice stabilní české firmy, která dodává radost a moderní technologie do každodenního života. Jsme distributorem špičkových značek spotřební elektroniky a provozujeme síť vlastních obchodů Space a exkluzivních Samsung Brand stores. Co nás odlišuje od konkurence? Jsme flexibilní, dynamická společnost, která neustále hledá nové příležitosti a inovativní řešení.

Občasná sleva na elektroniku
Nadřízený: Vedení oddělení bylo dlouhodobě problematické. Nadřízený byl neprofesionální, často si protiřečil, nikdy nepřiznal vlastní chybu a systematicky hledal chyby u ostatních. V komunikaci byl arogantní a vulgární, dotazy zlehčoval a reagoval podrážděně. Atmosféra v kanceláři byla kvůli jeho přístupu vyloženě nepříjemná a dusná. Přestože více zaměstnanců opakovaně upozorňovalo na tyto problémy i HR oddělení, žádná reálná změna nenastala. Firemní kultura a benefity: Firemní přístup ke kolegům je velmi staromódní – práce z domova je vnímána jako výmluva, docházka se eviduje přísně jako ve výrobě. Mléko do kávy si zaměstnanci musí hradit sami. Firma nabízí pouze 20 dní dovolené, bez sick days či jakýchkoliv dalších benefitů. Celkově ve mně firma zanechala dojem nedůvěry, neochoty naslouchat a velmi slabé péče o zaměstnance. Odchod pro mě znamenal velkou úlevu.
Napsáno:červenec 2025

Bavilo mě, že jsem měl pestrou pracovní náplň a moje práce byla vidět.
Největší problém vidím v toxicktě společnosti a většiny lidí, kteří tam jsou na vyšších pozicích (manager atd.). Až na pár vyjímek jsem se setkal jen s lidmi, co měli potřebu lidi urážet a neustále se nad někým povyšovat. Trapné řeči a připomínky byly na denním pořádku (třebaže ne k mé osobě), což nebylo vůbec příjemné. Nejde o společnost, kde by Vás někdo podporoval v tom, co děláte a chtěli Vám pomoci posunout se dál.

Představení Galaxy AI - prodejna Samsung Westfield Chodov

Vánoční večírek ve stylu Benátský karneval+6

Nové kanceláře možnost HO
absence stravenek bez sick days pouze 4 týdny dovolené chybí systém benefitů
Napsáno:únor 2023

dobrá poloha, přátelský kolektiv, slušné chování
Napsáno:únor 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti S E T O S spol. s r.o.?
Jediný, co by se dalo považovat za benefit, byla Multisport karta, slibovaný mobilní telefon jsem nikdy neviděl, stejně tak slevy na výrobky.. jestliže se jedná o Samsung produkty, tak to ano, na nejnovější a nejdražší výrobky, ale jinak dostanete 100-500 Kč a můžete být rádi.
Nadřízený (referent) je náladový, vulgární, zlý a falešný, to stejné je u kolegy na prodejně. Vzhledem k tomu, že referent má jistá privilegia u vedoucího maloobchodu, tak stížnost na chování referenta s předloženými konverzacemi se neřeší. Kolega vzhledem k tomu, že rád podlézá, neměl žádný problém, takže pokud nejste tento typ člověka, budete to mít těžké. I přes to, že jsou na kolegu stížnosti od zákazníků, stále jste vy ti špatní, i když máte po celou dobu zaměstnání lepší prodeje než kolega. Dovolené vlastně neexistují - řečeno s nadsázkou, vše je v rámci zákoníku práce. Když si nedej bože dovolíte vzít 14 dní dovolenou, tak to kolega zrovna s nadšením nepřijme, protože těch 14 dní bude za vás v práci v kuse + vlastně pokud začínáte svým krátkým, tedy jeho dlouhým týdnem, tak je v práci ještě dýl. Být v práci mnoho dní v kuse od 9 do 21h není zrovna to pravé ořechové, když je léto, venku 30 stupňů, v krámu 28 -29 a stálý vzduch, protože máte zákaz pustit si na prodejně klimatizaci, protože je to prý příliš drahé. V kombinaci s celodenním civěním do počítače je to lahůdka. Pokud však byste si pro korunu nechali koleno vrtat a nevadí vám trávit celé letní dny v práci, tak toto je přímo pro vás.
Napsáno:září 2021

Příjemný kolektiv kolegů na prodejně. Každý rok obdržíte nový telefon třídy S. Každý měsíc nové soutěže pro prodejce.
Vedení. (Při návštěvě prodejny s Váma ani nenavážou oční kontakt-ani nepozdraví.) Žádné benefity. (Neproplacené obědy, neproplacená prac. obuv, téměř žádné/minimální slevy pro zaměstnance.). Zrušení neomezené mzdy, podle výše prodeje. Nyní jsou nesmyslné měsíční plány(targety), které se některé měsíce nedají dosáhnout a nic s tím nenaděláte. Pro někoho +, pro někoho -, ale 12 hodinové směny.
Napsáno:červen 2021

Klid na práci
Finance
Napsáno:duben 2019

Když máme dovolenou musí jít za nás do práce kolega, takže ji vlastně nemáme.
Napsáno:leden 2019

Nejvíce s férovostí nadřízených.
řešení dovolených
Napsáno:leden 2019

Nadřízený, slušné ohodnocení, fajn kolegové
Nesmyslná školení
Napsáno:září 2018

Zaujala / nezaujala vás firma S E T O S spol. s r.o.?