V CMS je skvělý kolektiv, kolegové se navzájem podporují a jsou ochotni si pomáhat. Firma dává prostor i začátečníkům a je zde prostor hodně se naučit a pracovat na zajímavých projektech.
Skvělá práce v mém oboru
Skvělé benefity
Dobré peníze
Prostředí ryze české firmy
Tehdy jsem byl nespokojen s rozložením pracovní doby, zejména o Vánocích a v létě, ale dneska bych na to koukal po svých zkušenostech jinak.
Vytkl bych řízení práce a přístup ke školení projektantů a konstruktérů, ale jinak zásadní problémy v projekční kanceláři nebyly.
Neformální pracovní atmosféru
Firma dělá párkrát do roka firemní výlety (v pracovní době), kolegové si mezi sebou tykají, většinou všichni mezi sebou spolupracují bez nějaké větší odměřenosti.
Záleží na kolektivu v daném oddělení, který se mimochodem rychle mění, ale na projekci bych vytkl neochotu poradit kolegovi.
Velmi oceňuji možnost skloubit soukromý a pracovní život, velmi příjemné pracovní prostředí a spolupráce v rámci horizontálních i vertikálních pozic organizační struktury, možnost vyjádřit se a realizovat.
Dobrá příležitost rozvíjet své schopnosti v PLC programování a rozumný přístup
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení, vážíme si toho. Rozumný přístup = lidský přístup považujeme v naší společnosti za klíčový a doufáme, že i nadále budeme splňovat Vaše očekávání :)
Oceňuji snahu vedení posunout firmu dál.
Benefetů je pomálu, ale já oceňuji HO a pružnou pracovní dobu. To je pro mě velký benefit.
Mé vedení by se mělo zabývat důležitými věcmi a neřešit drobnosti. Vrhá to špatný stín na jeho funkci. Vedení by se mělo zabývat opravdu tím vedením a důležitými problémy s tím spojené.
Očekává se, abych pracovala samostatně a prosazovala své názory a nápady, ale vedení chce bohužel jenom ty své nápady a zlepšení.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení naší společnosti. Co se negativní části týče, věříme, že se nám tento nešvar podařilo odstranit (nebo minimalizovat). Pokud byste neměl/a stejný dojem, neváhejte se obrátit na HR oddělení, jsme připraveni a otevřeni aktivnímu řešení.
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?